Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená Pšovka přestřílela Dolní Beřkovice


Branky


0

Velmi silný tým dala tentokrát dohromady mělnická Pšovka B s jasným cílem - získat konečně svou první jarní výhru. To se jí po povedené první půli povedlo a domácí nakonec nastříleli 6 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drží míč a dvakrát skórují

Hned na osmi místech (!) se obměnila sestava Pšovky B oproti minulému utkání na Řepíně. Domácí posílili tým o několik áčkařů s jasným cílem - zvítězit! První šanci zápasu si ale připsal hostující Patera, ke kterému propadl centrovaný míč, se zakončením si ale neporadil dobře. Hned vzápětí ale udeřilo na druhé straně, když se domácí prokombinovali středem beřkovické obrany a Dvorný nekompromisně zakončil. 1:0. Další šanci měli na svém kontě opět hosté, když malým vápnem Pšovky proskákal centr z rohového kopu, který však nikdo z hráčů Dolních Beřkovic nezasáhl. Poté začal domácí tým konečně prokazovat svou kvalitu a trpělivě kombinoval. Bylo z toho několik zajímavých akcí i standardních situací, hostující obrana ale hrála spolehlivě a odolávala - tedy až do 43. minuty, kdy domácí přidali velmi důležitý gól do kabin. Lelek prošel individuálně obranou soupeře a i v zakončení byl přesný. 2:0.

Divočina po vyloučení Těmína

Pokud byl gól do šaten důležitý, třetí branku z 48. minuty lze označit za rozhodující. Míč si na pravé straně pro sebe sebral Šmejkal, utekl svému strážci a napálil ho přesně pod břevno. 3:0. Ráz utkání pak výrazně změnila situace z 52. minuty, kdy kapitán Dolních Beřkovic Těmín zřejmě udeřil Dvorného a byl vyloučen. Nutno však dodat, že situace byla velmi nepřehledná. Oslabení jako by však hostům paradoxně prospělo. Začali hrát na mnohem větší riziko a domácí přestali hru kontrolovat. Hrálo se nahoru - dolů se šancemi na obou stranách a v 65. minutě bylo sníženo, když domácí brankář Braunšveig zaspal při vyběhnutí, s čímž jeho obrana nepočítala a Aubrecht měl před prázdnou bránou snadnou úlohu. 3:1. Po této brance měli hosté několik nebezpečných situací před brankou Pšovky a klid do do domácích řad vnesla až 71. minuta, kdy si Vavrek převzal míč na půlící čáře, došel až do vápna a neuvěřitelným šourákem na přední tyč skóroval. Vypukla neuvěřitelná oslava zakončená přemetem a tentokrát už bylo definitivně rozhodnuto. 4:1. V závěru se ještě domácí trefili do rozhozené obrany soupeře dvakrát zásluhou Cemperovy dorážky Buzalkovy střely a Šmejkalova úniku. Za hosty korigoval rovněž z úniku Patera a utkání tak skončilo hokejovým výsledkem 6:2.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Přítomnost kluků z áčka byla pro zápas rozhodující. Hlavně v první půli jsme si konečně dokázali nahrát a díky přítomnosti Čápa jsme snad poprvé v sezóně neměli problémy v obraně. Soupeř sice dobře bránil, ale my jsme naštěstí dokázali vstřelit dvě branky, které nás uklidnily. Zápas se paradoxně zdramatizoval po vyloučení jednoho ze soupeřů, kdy jsme přestali bránit a přizpůsobili se soupeřově hře na riziko. Naštěstí to dobře dopadlo.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání na Psovce, která už hraje prakticky o všechno. Bohužel jsme první půlku odchodili a hrát fotbal ve dvou lidech opravdu nejde. Jediný, kdo chtěl hrát, byli Těmín a Žižka, kteří hrají každý zápas výborně. Domácí šli za vítězstvím víc a zasloužili si ho. Mě jen mrzí vyloučení Těmína, kdy rozhodčí dá červenou kartu a neviděl nic, jen něco slyšel. Po sluchu, dle mého názoru, se červená karta dát nemůže, ale ať si sáhnou do svědomí všichni tři rozhodčí. Já byl od toho incidentu 5 metrů. Jinak jsme si prohrou na Pšovce pořádně zkomplikovali boj o záchranu a budeme muset opravdu zabrat, abychom se v OP udrželi.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - R. Dvorný [-] , Z. Vavrek [-] (80. J. Netolický st. [-] ) , L. Krejčík [-] (58. M. Buzalka [-] ) , L. Lelek [-] , M. Šmejkal [-] , Z. Trnka [-] , P. Šuba [-] (68. M. Novák [-] ) , K. Vlasák [-] , J. Cemper [-] , J. Netolický [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Březina [-] - M. Minář [-] - P. Patera [-] , D. Fibich [-] , J. Žižka [-] , P. Aubrecht [-] , J. Těmín [-] , P. Pavlus [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-]

ŽK: 72. J. Cemper - 57. M. Minář , 62. P. Aubrecht , 72. J. Chabada . ČK: 52. J. Těmín .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Malíř Petr - PIXA Josef, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.