2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři branky během pěti minut rozhodly o výhře Horních Beřkovic


Branky


77. D. Weiner , 81. D. Weiner - 53. J. Polák , 55. J. Mikula , 58. L. Polák
0

První půle nenabídla ani jednu branku, po přestávce se ale strhla doslova gólová smršť. Hosté velmi rychle odskočili na rozdíl tří branek, domácí tým ale v závěrečné desetiminutovce dokázal utkání zdramatizovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beřkovice mají šance, gól ale nepřichází

Na vydřenou výhru proti Vysoké chtěli v tomto zápase navázat fotbalisté Horních Beřkovic. Jejich šance na bodový zisk se zvyšovaly tím, že domácí Veltrusy zatím na jaře získaly pouhé dva body za prohry po penaltách. A ani úvod tohoto zápasu je nezastihl v optimální formě a hosté mohli jít do vedení už ve 2. minutě. To se mohl sám na branku řítit hostující L. Polák, situaci ale nevyhodnotil dobře a místo dalšího postupu střílel. Ze situace nakonec nic nebylo. Hosté si v následujících minutách vypracovali další šanci ke skórování, k brance ale nevedla ani nařízená penalta. Střelecký zmar hostů pak dokonal Mikula, který v jasné pozici rovněž neuspěl. V první dvacetiminutovce mohlo být o zápase rozhodnuto, domácí však v následujících minutách hru vyrovnali a poločas už se dohrál bez dalších větších šancí na jedné či druhé straně.

Gólová smršť rozhoduje zápas

Rovněž vstup do druhé půle vyšel výrazně lépe hostům, kteří navíc v přestávce díky radám trenéra Lapky zřejmě srovnali mířidla a skóre tak začalo narůstat v jejich prospěch. Během pěti minut se trefili J. Polák, Mikula a L. Polák a za stavu 0:3 se zdálo být rozhodnuto. Hosté však závěr utkání úplně klidný neměli. Vysoké vedení jako by je trochu ukolébalo, jejich hra ztratila řád a přišel trest z kopačky Weinera - a to dokonce dvojnásobný. Veltrusy se během pár minut dostaly na dostřel a několik chvil do konce utkání ještě zbývalo. Hosté si však své vedení již pohlídali, a tak vezou domů po výhře 2:3 všechny body.



Ohlasy k zápasu



Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: Zápas jsme začali velmi dobře, a kdybychom po 20 minutách vedli 3:0, bylo by hotovo. Do druhé půle jsme vstoupili stejně, ale s tím, že jsme tentokrát své šance proměnili. Nakonec jsme to ještě trochu podcenili, každý si myslel, že může dát gól a málem se nám to vymstilo. Po Vysoké jsme i teď navázali konečně na dobrý výkon.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Smetana [-] , J. Lange [-] - D. Weiner [-] , M. Skandrani [-] , R. Podskalský [-] , O. Packa [-] , F. Hofman [-] , P. Firoň [-] - P. Kubata [-] , T. Dinka [-]

Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - L. Bryslivec [-] (65. J. Cinybulk [-] ) , D. Kiš [-] , V. Doležal [-] , L. Polák [-] , O. Brůža [-] , M. Němec [-] , J. Sankot [-] , P. Brůža [-] , J. Polák [-] , J. Mikula [-] (89. V. Kníže [-] )

ŽK: 27. D. Weiner , 65. P. Kubata - 24. L. Bryslivec , 34. P. Brůža , 62. J. Polák , 86. O. Brůža .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRINC Jiří - OBRAJTR Tomáš, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.