3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy mají další výhru bez inkasované branky


Branky


17. M. Hakl , 33. J. Polák , 75. M. Bulva
0

I další zápas proti nevyzpytatelným Lobkovicím dokázali zvládnout fotbalisté Všestud. Hosté sice vzdorovali statečně, na rozjetou mašinu držící se již řadu kol na prvním místě tabulky však recept nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ze své převahy těží dva góly

Omlazená sestava hostů přijela do Všestud čelit nejsilnějšímu soupeři. Od toho se také odvíjela hra v první půli, kdy se Lobkovičtí soustředili převážně na obranu, zatímco domácí tým držel míč a hledal skulinky, kterými se chtěl probojovat do zakončení. To se v úvodních minutách příliš nedařilo - domácím vázla finální fáze a hosté se na dohled Lorencovy branky dostávali jen sporadicky. Změnu skóre tak přinesla až 17. minuta, kdy našel Růně Hakla, který si poradil s hostující obranou i brankářem a poslal Všestudy do vedení. 1:0. V dalších minutách už se domácí tým do zakončení dostával, chyběla ale přesnost, a tak se na další gól čekalo do 33. minuty, kdy si Polák našel míč na zadní tyči a uklidil ho do branky. 2:0. Hosté si za první půli vypracovali dvě vážnější akce, se kterými si ale domácí gólman poradil.

 

Lobkovice se zlepšují, kaňkou je ale zranění Chrousta

Po změně stran hra pokračovala v obdobném duchu s tím rozdílem, že hosté k urputné obraně přidali i nebezpečné protiútoky. Domácí i nadále drželi míč na svých kopačkách, jejich obrana se ale musela mít neustále na pozoru. Několik akcí dotáhli Lobkovičtí až k zakončení, které ale nebylo přesné, a tak se skóre neměnilo. Definitivní uklidnění do domácích řad tak vnesla až 75. minuta, kdy standardní situace střídajícího M. Samka našla hlavu dalšího střídajícího hráče Bulvy, a ten zvýšil na 3:0. Kaňkou zápasu je zranění dvou hráčů. Oběma přejeme rychlé uzdravení a návrat na trávníky!



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Po dvou venkovních zápasech se náš tým představil na domácím trávníku proti Lobkovicím. Naše družstvo nevědělo, co od soupeře čekat, a tak chtělo od začátku zapnout. Mrzí nás zranění Švancary a hostujícího Chrousta. Pro další utkání musíme přidat - ještě nás čekají těžká utkání hlavně na venkovních trávnících. Musíme víc zapracovat na jednoduchosti, agresivitě a přesnosti v zakončení.

FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Všichni jsme moc dobře věděli, na které hřiště vyjíždíme a jak už je u nás v týmu zvykem, zase se muselo řešit několik změn v sestavě. Šanci tak opět dostalo několik méně vytěžovaných hráčů. Od začátku jsme začali hrát opatrně, ze zabezpečené obrany a díky tomu se nám dařilo domácí nepouštět do tolika šancí. I přes porážku jsme nakonec odjížděli s dobrým pocitem ze hry a hlavně tím, že konečně celý tým dřel jeden pro druhého. Jedinou velkou kaňkou je zranění našeho útočníka Chrousta, který po souboji o míč nešťastně upadl na loket a byl odvezen záchranou službou k dalšímu ošetření.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - P. Vlk [-] , R. Samek [-] (71. M. Faigl [-] ) , M. Rada [-] , M. Růně [-] - J. Polák [-] (46. M. Švancara [-] ) , M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] - F. Janíček [-] , J. Matějček [-] , V. Podivínský [-] (71. M. Bulva [-] )

FC Lobkovice
M. Bricín [-] - T. Chroust [-] (65. T. Fingerhut [-] ) , L. Suja [-] , R. Hlaváček [-] (83. J. Pipošiar [-] ) , L. Weishäupl [-] , J. Slovák [-] , O. Venglař [-] , O. Bareš [-] , M. Štěpán [-] , V. Šeda [-] , D. Hynek [-]

ŽK: 68. M. Švancara - 25. L. Suja , 81. O. Venglař .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.