3:2
(1:1)
27. F. Míšek
63. O. Havlík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín opět rozhodl v závěru


Branky


11. M. Šperl , 65. L. Novák , 85. M. Chodúr - 27. F. Míšek , 63. O. Havlík (p.)
0

Opět po týdnu si zopakovali prakticky stejný scénář fotbalisté Řepína. Také tentokrát proti Libiši B totiž prohrávali, aby nakonec v závěru strhli zápas k výhře 3:2. Šťastným střelcem byl tentokrát Chodúr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Šperlovu branku odpovídá Míšek

Hosté přijeli k zápasu v okleštěné sestavě, a tak měl domácí Řepín alespoň trochu usnadněnou cestu za další potřebnou výhrou. Domácí mohli jít do vedení již ve 4. minutě, když se dostali do samostatného úniku, proti byl ale hostující brankář Kaul. V 11. minutě už Řepín vedl, když si slabší chvilku vybral hostující Mündl a Šperl v zakončení nezaváhal. 1:0. Od této chvíle se však zdálo, že hosté získávají pevnější půdu pod nohama. Libiš B začala lépe kombinovat a naopak Řepínu se již tolik nedařilo, a tak přišlo zasloužené vyrovnání. Ve 27. minutě Libiš předvedla povedenou akci po ose Ryšlavý - Fajt - Míšek a poslední jmenovaný rozvlnil síť. 1:1. Již chvíli předtím mohl vyrovnat Ryšlavý, v samostatném úniku ale neuspěl, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Rozhodující gól střílí Chodúr

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým, který si vytvořil převahu a začal obléhat Kamínkovu branku. Tato převaha vyústila v jeden ze závarů, který byl zastaven až rukou domácího obránce. Sudí Moško neváhal s odpískáním penalty, se kterou si poradil Havlík a hosté byli rázem ve vedení. 1:2. To mohli v následujících minutách potvrdit, další dvě šance ale nedokázali proměnit, a tak přišel trest. Po dlouhém odkopu domácí obrany totiž zaváhal nejzkušenější hráč hostí Novák a jeho jmenovec Ladislav v domácím dresu si s nabídnutou šancí poradil. 2:2. Rozhodnutí pak přišlo pět minut před koncem, kdy hosté nedokázali odvrátit míč ze svého vápna, ten se dostal až k Chodúrovi a domácí borec propálil úplně vše. Hosté už na vyrovnání neměli sílu, a tak si Řepín připisuje další výhru. 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér: I přes prohru musím kluky pochválit, protože jich většina měla zápas v nohách. Dnes musím vyzdvihnout Ryšlavého Marka, který svedl spousty soubojů na hrotu. Měl u sebe jak se říká hlídacího psa, domácí obránce mu nedával ani centimetr místa, a přesto se po více jak půl roce absence dostával do šancí a připravoval i gólové přihrávky. Pochválit musím všechny dorostence, kteří vůbec nezklamali - zejména Bubeníček na levém kraji obrany. Teď nás čekají Lobkovice, kterým máme co vracet.



Sestavy


TJ Řepín
K. Kamínek [-] - M. Hypša [-] , D. Dvořák [-] , V. Labuť [-] - M. Chodúr [-] , L. Novák [-] , J. Urbánek [-] (63. L. Werner [-] ) , M. Slepička [-] (89. L. Kamínek [-] ) , Z. Prejza [-] - M. Šperl [-] , M. Šplíchal [-] -

TJ Sokol Libiš, z.s. B
V. Kaul [-] - M. Ryšlavý [-] (78. M. Škrna [-] ) , R. Pilař [-] , D. Bubeníček [-] , M. Žák [-] (57. O. Havlík [-] ) , F. Mündl [-] (70. V. Kohout [-] ) , D. Fajt [-] , F. Míšek [-] , T. Buzek [-] , O. Eisner [-] , M. Novák [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: MOŠKO Jan - BLÁHA Jiří (N), GROSMAN Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.