0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno si na Vehlovicích spravilo chuť


Branky


3. J. Novák (vl.) , 31. V. Valenta (p.) , 41. F. Hakl , 60. J. Guttenberg ml. , 73. M. Wasyliw , 86. R. Kolumpek
0

Nepovedený zápas proti Obříství dokázali rychle hodit za hlavu fotbalisté Mšena. Ti ve Vehlovicích těžili i z brzké vlastní branky soupeře a nakonec dotáhli utkání k vysokému vítězství 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jsou po celý poločas lepším týmem

Opačnou situaci řešily před utkáním oba týmy - zatímco hosté se sešli po delší době v optimální sestavě, domácí tým počítal ztráty. Hráči Mšena také vstoupili do zápasu lépe, po jednom z průniků po křídle vyslali míč před branku a tam si ho J. Novák srazil do vlastní sítě. 0:1. Na další branku se čekalo do 31. minuty, nutno však podotknout, že hosté byli i v mezičase lepším týmem a domácí Vehlovice se pouze bránily. Zvýšení skóre přinesla penalta nařízená za faul I. Přády na Stejskal v rohu pokutového území, se kterou si Valenta poradil. 0:2. Hosté hrozili zejména nebezpečnými centry z křídelních prostor - některé prolétly neškodně domácím vápnem, ve 41. minutě se ale skóre opět měnilo, když míč do sítě dorazil Hakl. 0:3.

 

Herní zlepšení není Vehlovicím nic platné

Úvod druhé půle zastihl Vehlovické v lepší pohodě. Domácí více drželi míč, větší šanci si však nevypracovali. Hosty opět uklidnil až Guttenberg ml., který si naskočil na Valentův centr a rozvlnil síť. 0:4. V závěru utkání se začali osmělovat i domácí a snažili se o čestný úspěch, Feigl ve svém průniku ale kromě Hnízdila obstřelil i branku. Další gól tak vstřelilo opět Mšeno, když se po hezké kombinaci prosadil na zadní tyči Wasyliw. 0:5. V závěru utkání pak Hnízdil konečky prstů nadzvedl míč nad břevno a uchránil tak své čisté konto, na druhé straně se naopak z přímého kopu přesně trefil R. Kolumpek, a tak Mšeno nakonec zvítězilo vysoko 0:6.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Tentokrát si hosté odváží zaslouženě tři body. Byli jednoznačně lepší ve všech činnostech.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Musím říct, že bych byl rád, aby se Vehlovice v okrese zachránily. Nejen proto, že se nám na ně daří, ale především proto, že chtějí hrát fotbal a zápasy s nimi jsou především o fotbale a ne o kopané a vždy se odehrají bez jakýchkoliv vyhrocených situacích. Dnes bylo znát, že jsme měli k dispozici téměř kompletní kádr a oba krajní záložníci zahráli s velkou chutí a nasazením. K nim se připojili i všichni ostatní hráči a pro Vehlovice je tak z toho opět debakl. Naše výhra byla zcela zasloužená.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Najman [-] , J. Novák [-] - - L. Feigl [-] - V. Štauber [-] , V. Přáda [-] , I. Přáda [-] (46. P. Marek [-] ) , P. Procházka [-] , J. Mašek [-] , D. Chorvát [-] (77. M. Novák [-] ) , J. Vališ [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] (68. J. Tyle [-] ) , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] , F. Hakl [-] (78. M. Demen [-] ) , O. Kolumpek [-]

ŽK: 85. P. Marek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.