Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lobkovice doma nestačily na Počaply


Branky


0

Kádr Lobkovic je kosen zraněními, což se projevilo i v dalším domácím utkání. Domácí tým nedokázal najít odpověď na hru hostů z Horních Počapel a čtyřikrát inkasoval. Nejpilnějším střelcem byl dvougólový Trubička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Lobkovicím nevydrželo dlouho

Problémy Lobkovic se sestavou pokračují, a tak se v jejich dresu tentokrát objevila velice zajímavá směsice mladíků doplněná o zkušené Šilera se Šmejkalem, kteří obvykle nastupují za rezervu. V úvodu zápasu se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém s chutí útočily oba týmy a chtěly vstřelit provní branku. To se podařilo v 17. minutě Lobkovickým, když se prosadil Šiler. 1:0. To však bylo ze strany domácích vše a na hřišti začali gólově dominovat hosté. Nejprve ve 29. minutě využili rohového kopu a radovali se z vyrovnání zásluhou Vokouna. 1:1. O dvě minuty později otočil skóre ve prospěch Horních Počapel Trubička. 1:2. Domácí hráči začali vytvářet nevynucené chyby, a protože nedokázali proměnit ani několik slibných náznaků, šlo se za tohoto stavu do kabin.

Útok Horních Počapel je nezastavitelný

Pokud chtěly Lobkovice vlétnou do druhé půle a rychle vyrovnat, opak byl pravdou. Domácí obrana totiž hned v první minutě zaváhala, čehož využil Trubička a dal hostům klid. 1:3. V těchto chvílích měla domácí obrana obrovské problémy se zachytáváním rychlých brejků Horních Počapel a na brankáře Bricína se valil jeden útok za druhým. Po několika neúspěšných pokusech se v 60. minutě skóre přeci jen měnilo zásluhou Žídka. 1:4. Ve zbytku zápasu už se nerodilo tolik šancí - domácí se sice snažili, hostující obrana ale pracovala naprosto spolehlivě a nedopustila prakticky žádné vážnější ohrožení Šmejkalovy branky. Horní Počaply tak z Lobkovic vezou zaslouženou výhru.

 



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Hráli jsme se soupeřem, se kterým se dalo zahrát si vyrovnanou partii, ale naší vinou zůstáváme bez jakéhokoliv bodového zisku. Z naší strany lze pochválit hlavně Slováka, který pracoval na velkém prostoru a Šilera, který získal spoustu balonů pro své spoluhráče. Mnohem víc ovšem bylo vidět ofenzivní duo hostí Trubička - Žídek, kteří vedli většinu útočných výpadů a mohou spolu hrát snad i naslepo.

TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Hned v úvodu měl náš útočník velkou šanci, ale bez využití. Domácí pak trochu zatápěli, dali první gól a hráli klidněji. Nám se podařilo spálit ještě několik velkých šancí do vyrovnání z rohu, pak se začalo dařit a domácí naopak hlavně směrem dozadu nestíhali. Zlom a rozhodnutí přišlo v úvodu druhé půle, Jaro Trubička dal na 1:3 a zezadu už jsme s klukama odehráli v klidu. Škoda, že na takový zápas nepřijedou kompletně delegovaní rozhodčí, předešlo by se hádkám a křivdám. Hlavní rozhodčí má pak dost ztíženou práci a dělá zbytečné chyby, které vůbec neprospějí fotbalu, kór když si pomezní mávnou, co se jim hodí.



Sestavy


FC Lobkovice
M. Bricín [-] - J. Slovák [-] , R. Šiler [-] , T. Fingerhut [-] , L. Weishäupl [-] , L. Frýzek [-] (46. M. Lechermayer [-] ) , R. Hlaváček [-] (75. R. Šmejkal [-] ) , D. Hynek [-] , M. Štěpán [-] , V. Šeda [-] , J. Pipošiar [-] (60. V. Barcal [-] )

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Vokoun [-] , R. Toman [-] , R. Martinec [-] - B. Fikart [-] , J. Dohnal [-] , J. Trubička [-] - J. Žídek [-] , M. Hanuš [-] , P. Šuta [-] , J. Petera [-]

ŽK: 70. L. Weishäupl - 27. J. Dohnal .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - BAREŠ Ondřej (N), PLICKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.