3:2
(2:1)
45. D. Weiner (p.)
90. O. Packa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj slabého a ještě slabšího zvládla Pšovka B


Branky


17. R. Dvorný , 38. R. Dvorný , 62. R. Dvorný - 45. D. Weiner (p.) , 90. O. Packa
0

Zápas příšerné úrovně se odehrál na Pšovce. K záchranářskému duelu se fotbalisté Veltrus dostavili pouze v 10 hráčích, což předznamenalo průběh utkání. Dobrá reklama na fotbal to nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pšovka jde zásluhou Dvorného do vedení

S obávaným kanonýrem Dvorným, který v sobotu v dresu A-týmu vstřelil hattrick, nastoupili do utkání fotbalisté Pšovky B. Jejich úloha v tomto zápase měla být o to snadnější, že hosté k utkání nepřicestovali v plném počtu. Tento handicap ale na hřišti nebyl znát - domácí se svou pomalou a nepřesnou rozehrávkou nedokázali propracovávat až k vyloženým šancím a naopak nabízeli Veltrusům možnosti k brejkům. Rozhodujícím faktorem zápasu tak byla nakonec právě individuální kvalita Dvorného, který v 17. minutě otevřel skóre. Když pak stejný hráč ve 38. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek, zdálo se být rozhodnuto. V poslední minutě poločasu ale hostům vyšel brejk a jejich útočník byl ve vápně podražen. K exekuci se postavil Weiner a snížil na poločasových 2:1.

Veltrusy zahazují spoustu šancí

Kdo čekal urputnou bitvu o body, nemohl se více mýlit. Hrál se pěší fotbal, ve kterém nebyla vůbec znát domácí převaha jednoho hráče v poli. Po třetí brance Dvorného se ale přeci jen zdálo, že je rozhodnuto. Domácí však v této fázi začali kupit ještě více chyb a Veltrusy tak podnikaly mnoho brejků do zcela rozhozené obrany. Hrdinou se však stal domácí brankář Braunšveig, který si poradil se třemi vyloženými šancemi soupeře. Skóre se tak měnilo až v poslední minutě hry, kdy odražený míč po rohovém kopu napálil z hranice velkého vápna přímo do horního růžku Packa. 3:2. To bylo ze zápasu vše a Pšovka B tak doslova utrpěla výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Tohle byla ta pravá hrůza - souboj dvou zcela odevzdaných týmů. Utrpení to bylo pro nás na hřišti a nechci si představovat, co museli prožívat diváci. Myslím, že pokud by existovala možnost neudělit za utkání body žádnému z týmů, hodila by se právě pro tenhle případ. Nikdo neběhal a já nedokážu nahrát na čtyři metry.




Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - L. Krejčík [-] (75. J. Voleman [-] ) , Z. Vavrek [-] , Z. Trnka [-] , J. Netolický [-] , T. Frajman [-] , K. Vlasák [-] , P. Šuba [-] , D. Šesták [-] (57. M. Buzalka [-] ) , R. Dvorný [-] (65. M. Klenotič [-] ) , M. Šmejkal [-] (85. J. Netolický st. [-] )

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Balzer [-] , J. Bittner [-] , L. Smetana [-] - M. Skandrani [-] , D. Weiner [-] , R. Podskalský [-] , O. Packa [-] , F. Hofman [-] - P. Kubata [-] , T. Dinka [-]

ŽK: 24. L. Krejčík , 31. D. Šesták , 65. M. Klenotič - 43. F. Hofman , 78. P. Kubata .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hamšík Michal - RŮŽIČKA Jiří, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.