0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 14:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dolních Beřkovicích gól nepadl


Branky


0

Důležitému záchranářskému souboji v Dolních Beřkovicích vévodily obrany. Oba celky si byly vědomy důležitosti zápasu, a tak musely nakonec rozhodnout až penalty. Cenný druhý bod v nich vybojovali Řepínští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle úplně bez šancí

Souboj dvou týmů, které před zápasem v tabulce dělily pouhé dva body ve prospěch domácích Dolních Beřkovic, měl podle očekávání přinést velký boj. To, co se ale na hřišti od prvních minut, připomínalo spíše zápas Ligy mistrů. Abychom byli přesní - nešlo ani tak o vytříbené finesy a zcela zaplněné ochozy (několik desítek diváků si na fotbal ale přeci jen cestu našlo), jako o urputný taktický boj. Obrany obou týmů nechtěly ani o píď ustoupit ze svých připravených pozic, a tak se hrál pro diváka velmi nezáživný zápas prakticky bez jakýchkoli šancí. Není tak divu, že se šlo po 45 minutách trápení do kabin za stavu 0:0.

Trocha vzrušení až v závěru zápasu

Také ve druhém poločase to vypadalo, že se na hře vůbec nic nezmění, po 70 minutách hry se ale přeci jen začalo hrát i před oběmi brankami. Domácí se dvakrát dostali do nadějných pozic po centrovaných míčích, ani tyto situace ale brankáře Kamínka příliš nevystrašily. Řepínští se zase dostali na dostřel branky okolo 80. minuty při zajímavé střele z hranice vápna, ani ta ale nevedla ke změně skóre. Největší šanci celého zápasu tak měly na svědomí Dolní Beřkovice až v úplném závěru - po pěkné přihrávce se do úniku na brankáře dostal Minář, jeho soupeř v hostující brance byl ale úspěšnější, a tak se šlo na střelbu penalt. V nich byli úspěšnější hosté, a tak vybojovali dva body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: My jsme důležitý zápas nezvládli a vůbec jsme se o vítězství neporvali. Podali jsme nejhorší výkon v sezóně. Hráli jsme, jako bychom byli někde na letním turnaji a k nám se připojil i Řepín, takže se omlouvám těm pár lidem, kteří se byli podívat, za ztracené odpoledne. My si musíme uvědomit, že takhle se o záchranu nehraje. Ve dvou lidech se fotbal hrát nedá. Musíme na sobotu udělat pár změn a hlavně změnit přístup k zápasům. Rozhodčí zápas zvládli, na rozdíl od nás.

TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Odmakaný zápas z obou stran, pro diváky ale nic moc koukatelného, jelikož nepadl gól. V první půli jsme měli vice ze hry, bohužel jsme neproměnili. Druhá půle byla vyrovnaná a v závěru musel opět čarovat náš gólman.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - - A. Mucek [-] , P. Aubrecht [-] (46. M. Minář [-] ) , D. Fibich [-] , J. Žižka [-] , K. Špavelko [-] (75. P. Patera [-] ) , J. Těmín [-] , P. Pavlus [-] , M. Březina [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-]

TJ Řepín
K. Kamínek [-] - V. Labuť [-] , M. Hypša [-] , D. Dvořák [-] - Z. Prejza [-] , K. Boček [-] , L. Novák [-] , M. Chodúr [-] , M. Slepička [-] (69. L. Kamínek [-] ) - M. Šplíchal [-] , R. Černý [-] -

ŽK: 36. R. Kaňka , 51. J. Chabada , 51. D. Fibich , 57. J. Těmín , 64. A. Mucek - 51. M. Chodúr , 77. K. Boček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.