3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Mšeně opět úřadovali Valenta s Guttenbergem


Branky


0

Zápas týmů, které od sebe v tabulce dělily čtyři body, vyzněl lépe pro domácí Mšeno. Jeho útočná síla opět slavila úspěch, a protože brankář Hnízdil inkasoval pouze jednou z kopačky O. Brůži, zůstává vítězství doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Guttenberg před přestávkou otevírá skóre

Zápas týmů z horní poloviny tabulky měl nabídnout zajímavou fotbalovou podívanou - a to se také od začátku zápasu potvrzovalo. Hrál se fotbal ve vysokém tempu a domácí Mšeno mohlo jít brzy do vedení, když Valenta vystihl rozehrávku hostů a předložil do vápna míč Wasyliwovi, jehož střelu ale v poslední chvíli zblokoval obránce. Poté se začali pomalu osmělovat také hosté, kteří velmi dobře kombinovali, ve finální fázi se jim ale bez Chudoby nedařilo, a tak bezprostřední nebezpečí Hnízdilovi nehrozilo. Horní Beřkovice byly aktivnějším týmem, ani jeden z týmů si ale nedokázal vytvářet větší šance, jelikož centrované míče domácích krajních hráčů končily na nesprávných kopačkách. Až ve 40. minutě našel centr Stejskala na zadní tyči Guttenberga, který z těžkého úhlu zakončil do brankáře, od kterého se míč odrazil do branky. 1:0.

 

Hosté nejsou produktivní a body neberou

Také vstup do druhé půle vyšel lépe domácímu týmu, který dostal v 51. minutě příležitost ke zvýšení skóre v podobě penalty nařízené za podražení Wasyliwa. Valenta proměnil a zvýšil na 2:0. Hosty ani tento nepříznivý vývoj nepoložil a dobrou kombinací se dostávali do blízkosti soupeřovy branky. Jejich šance ale zůstaly nevyužity, a tak se museli mít na pozoru před rychlými protiútoky domácích. V největší šanci si se samostatným únikem neporadil Hakl, a tak přišel trest. O. Brůža se v 71. minutě proháčkoval do vápna a bombou pod břevno překonal Hnízdila. 2:1. Hned o čtyři minuty později ale mělo Mšeno svůj náskok zpět, když za Neugebauerovými zády skončil bez dalšího doteku Valentův centr z rohového kopu. 3:1. Na tuto šťastnou trefu už hosté nenašli odpověď, a tak odjíždějí ze Mšena bez bodu. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Myslím si, že to byl pohledný zápas, který se hrál ve slušném tempu. Nutno přiznat, že hosté působili po většinu utkání fotbalovějším a pohyblivějším dojmem, ale i my jsme hráli velmi dobře a kluci zápas odmakali nadoraz, za což jim děkuji. Na šance bylo utkání téměř vyrovnané, ale gólů jsme dali víc my a bereme tak velmi cenné 3 body.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] (81. J. Tyle [-] ) , O. Šledr [-] , O. Kolumpek [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] (86. M. Demen [-] ) , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] (51. F. Hakl [-] )

Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - L. Polák [-] , T. Novák [-] , O. Brůža [-] , V. Doležal [-] , J. Mikula [-] , D. Kiš [-] (56. L. Bryslivec [-] ) , J. Polák [-] , P. Brůža [-] , J. Buřil [-] , M. Němec [-]

ŽK: 61. O. Kolumpek , 80. M. Stejskal - 82. T. Novák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠULC Martin - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.