4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Počaply v první půli rozhodly o výhře nad Obřístvím


Branky


13. J. Žídek , 20. P. Dohnal , 35. B. Fikart , 73. P. Dohnal - 83. M. Šeps , 87. J. Hovorka
0

Vynikající první půli, po jejímž skončení svítil na světelné tabuli stav 3:0, předvedli fotbalisté Horních Počapel. Obříství se dokázalo dvakrát prosadit až v závěrečné desetiminutovce za rozhodnutého stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Počaply výborným vstupem získávají náskok

Zápas týmů, které se posunuly do horní poloviny tabulky, se odehrál v Horních Počaplech. Domácímu týmu se do sestavy vrátil zkušený P. Dohnal, který byl podstatnou postavou zápasu. Úvodní minuty patřily jednoznačně domácím, kteří těžili z dobrého pohybu a vytvářeli si šance. První gól padl již ve 13. minutě z kopačky Žídka, a když o sedm minut později zvýšil právě navrátilec Dohnal, bylo v Horních Počaplech veselo. 2:0. Deset minut před poločasem ještě navýšil náskok domácího celku Fikart. 3:0. Teprve poté přepnuli na vyšší obrátky i hosté a začali se tlačit na polovinu domácího týmu. Jejich snaha ale obvykle končila na hranici pokutového území, a tak se skóre již neměnilo.

Obříství se zlepšuje, snižuje ale až v závěru

Do druhého poločasu vlétli lépe hostující fotbalisté, kteří se snažili o zkorigování stavu. Nastěhovali se na polovinu domácích a byly z toho i některé nadějné pokusy, brankář Šmejkal ale výbornými zákroky držel čisté konto. V 73. minutě pak začalo nabírat utkání neočekávaný směr - hosté se začali zlobit na rozhodčího Malíře, který podle jejich názoru nejprve neodpískal ruku v pokutovém území domácích a následně na druhé straně pokutový kop nařídil. S jeho rozehrávkou si poradil P. Dohnal a zvýšil již na 4:0. Následně byli z hostující lavičky vykázáni trenér Tichota s vedoucím mužstva Blažejem, proti čemuž Obříství oficiální cestou podalo protest. Obříství se i bez podpory z lavičky podařil závěr utkání, ve kterém nejprve snížil střídající Šeps a následně (již po vyloučení domácího Žídka) se prosadil v 87. minutě i Hovorka. Další branky už nepadly, a tak Horní Počaply zvítězily 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Podařil se nám slušný nástup do utkání a první půli jsme zvládli nad očekávání dobře i za velkého přispění navrátilce do sestavy P. Dohnala. Soupeř se až na pár drobných výpadků dostával jen po naše vápno a k ničemu vážnému se nedostal. Druhá půle byla z naší strany horší, soupeř ukázal svou kvalitu a zatlačil nás na naší polovinu. Naštěstí náskok z první půle byl dostačující, ale hrát ještě 20 minut, tak bych se pomalu bál o výsledek. Obříství ukázalo, že patří k těm lepším mužstvům v okrese.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Jak je vidět z výsledku poločasu, tak ten jsme jasně nezvládli. Hráči nedodržovali dané pokyny a hlavně jim chyběl pohyb, a tak nás domácí potrestali a rychle se dostali do jasného vedení. Ve druhém poločase už jsme hráli naši hru a zatlačili domácí na jejich polovinu. Jestliže ale chceme bodovat, nemůžeme k zápasům přistupovat tak, jako v prvním poločasu. Jinak chci klukům poděkovat za zvládnutí zápasi po psychické stránce. Nechápu, jak si rozhodčí může dovolit ještě lhát a vymýšlet do zápisu o utkání. Zřejmě toho měl na hřišti málo.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - R. Martinec [-] , R. Toman [-] , J. Vokoun [-] - M. Hanuš [-] , J. Trubička [-] , P. Dohnal [-] (82. L. Rejman [-] ) , B. Fikart [-] , J. Dohnal [-] (51. P. Švihovec [-] ) - P. Šuta [-] (90. J. Plíhal [-] ) , J. Žídek [-]

TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - J. Hovorka [-] , J. Franz [-] , P. Herynk [-] - - P. Sus [-] (82. T. Nepil [-] ) , L. Tichota [-] , L. Tichota [-] , S. Chvátal [-] (75. M. Bartoš [-] ) , P. Litera [-] (46. M. Šeps [-] ) , J. Hašourek [-] , J. Mansfeld [-]

ŽK: 43. P. Dohnal , 59. J. Žídek , 90. L. Rejman - 40. P. Herynk , 73. J. Mansfeld . ČK: 84. J. Žídek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Malíř Petr - EDER Oldřich, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.