3:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V ofenzivním zápase bere dva body Mšeno


Branky


13. R. Dvorný , 37. J. Chytil (p.) , 85. M. Šmejkal - 4. M. Wasyliw , 65. J. Guttenberg ml. (p.) , 74. M. Wasyliw
0

Zápas s mnoha šancemi na obou stranách byl k vidění na Pšovce. Bylo se na co dívat a zápas nakonec skončil zřejmě zaslouženou remízou. Domácí poté nezvládli penalty a záchrana soutěže se jim vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pšovka otáčí nepříznivý vývoj

Zajímavé utkání se hned od začátku rozběhlo na Pšovce. Jak už je zvykem domácího týmu, vstup do zápasu se mu nepovedl a už od 4. minuty dotahoval. Hosté rychle odkopli míč z okolí svého vápna, na což nebyla obrana Pšovky B vůbec připravena, Guttenberg přesprintoval obránce a Wasyliw si s nabídkou poradil. 0:1. Na rychlý gól reagovali domácí zvýšeným úsilím, díky kterému se začali dostávat do blízkosti Hnízdilovy branky. K vyrovnání vedla situace ze 13. minuty, kdy Lelek rozehrál přímý kop přesně na hlavu Dvorného, a ten se z prostoru přední tyče nemýlil. 1:1. Také v dalších minutách přibývaly šance na obou stranách - hosté hrozili ze vzduchu, ale Guttenbergovu hlavičku vytáhl Braunšveig na tyč a Tyle zamířil těsně vedle branky. Na druhé straně netrefil hlavou v dobré pozici Dvorný, a tak se skóre měnilo ve 37. minutě, kdy si hostující obránce ve snaze o odkop nastřelil vlastní ruku a byla nařízena penalta. S ní si Chytil poradil střelou doprostřed branky a zařídil tak obrat ve skóre. 2:1.

Dvorný může v závěru rozhodnout, netrefuje ale branku

Také úvod do druhé půle měli mnohem lepší hosté a už po několika sekundách mohl vyrovnat Guttenberg, jehož střela ale zamířila vedle. Vyrovnání ale stejně přišlo v 65. minutě, když domácí obrana nezvládla uhlídat dlouhý Hnízdilův výkop, Wasyliw prodloužil na Guttenberga, a ten byl při kličce brankáři faulován. S následnou penaltou si sám faulovaný poradil a bylo vyrovnáno. 2:2. O chvíli později však bylo v táboře hostů opět smutněji, když se Stejskal po dohrání souboje ohnal po Dvorném a byl rovnou vyloučen. Hosty to ale příliš mrzet nemuselo - domácí brankář totiž v 74. minutě neudržel centrovaný míč a Wasyliw z bezprostřední blízkosti nabídkou nepohrdl. 2:3. Závěr zápasu ale patřil jednoznačně Pšovce, která si v početní převaze vytvářela šance a v 85. minutě vyrovnal zásluhou dlouhého míče na Šmejkala, který bombou pod břevno málem protrhl síť. 3:3. V závěru se mohl hrdinou stát Dvorný, v dobrých pozicích ale ani jednou nemířil přesně, a tak se šlo do penalt. Jejich osud byl rychle zpečetěn, když domácí hned dva první pokusy neproměnili a dva body tak putují do Mšena.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Z mého pohledu pěkné utkání, ve kterém bylo na obou stranách dost šancí. Naši áčkaři na obranu soupeře platili a totéž se dá říci o útočnících Mšena na druhé straně. Škoda jen, že z toho pan rozhodčí udělal trochu bramboračku a ve druhé půli jsme se na hřišti víc hádali, než hráli. Z mého pohledu nemá absolutně žádný význam držet zuby - nehty Okresní přebor, pokud ke každému bodu musí pomoci hned několik hráčů základní sestavy A-týmu.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Vzhledem k průběhu zápasu a počtu šancí hodnotím naši výhru za 2 body jako velmi šťastnou. Domácí nás naštěstí nepotrestali za naši pasivitu v první půli více brankami a ve druhé půli zase neproměnili svoje šance, kterých měli přes náš zlepšený výkon paradoxně víc. My jsme ale zápas, zvláště druhý poločas, odmakali nadoraz a šli jsme těm bodům naproti. Cením si hlavně toho, že jsme se dokázali do zápasu vrátit i za nepříznivého výsledku.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - M. Buzalka [-] , L. Dudok [-] (50. Z. Trnka [-] ) , M. Šmejkal [-] , L. Lelek [-] , R. Dvorný [-] , J. Chytil [-] , Z. Vavrek [-] , P. Šuba [-] , M. Král [-] (18. M. Novák [-] ) , K. Vlasák [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] , O. Šledr [-] , O. Kolumpek [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] (87. J. Guttenberg st. [-] ) , J. Tyle [-] (55. M. Demen [-] )

ŽK: 88. J. Guttenberg ml. , 88. J. Guttenberg st. . ČK: 70. M. Stejskal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOŠKO Jan - DVOŘÁK Martin, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.