Šobr rozhodl dvěma brankami o osudu derby


Branky


30. M. Šobr , 64. M. Šobr , 80. R. Pilař
0

Dvě branky Šobra rozhodly o tom, že očekávané derby Libiše s Obřístvím skončilo vítězstvím domácího týmu. Jeho hráči nepovolili soupeři ani jednu branku, a tak nebylo pochyb o tom, že body zůstanou doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý zápas překlápí na stranu Libiše B Šobr

Derby v Libiši B muselo diváky hned od úvodu bavit. Domácí tým toužil po vítězství, čemuž odpovídala i sestava posílená o Šobra, Křtěna a Maláka. Oba týmy začaly ve velkém tempu a do vedení mohli hned v úvodu jít hosté z Obříství, když se do vyložené šance dostal Hovorka. Branku ale netrefil, a tak se skóre neměnilo. Domácí hrozili především ze vzdušného prostoru, v úvodu se ale také zastřelovali - hlavičky J. Ryšlavého a Maláka skončily těsně vedle. Na první branku utkání se tak čekalo až do 30. minuty. V tomto čase si domácí tým vytvořil závar před Novákovou brankou, po němž se míč dostal až k Šobrovi. Ten se neunáhlil a umístěnou střelou nedal brankáři šanci. 1:0. 

Domácí se uklidňují dalšími brankami

Také ve druhé půli vydrželo oběma týmům tempo, nasazení i fotbalová kvalita, a tak se bylo opět na co dívat. Domácí zdvojnásobili svůj náskok v 64. minutě opět zásluhou Šobra. Celá akce začala u Maláka, který si narazil s Fajtem a krásnou uličkou vyslal do úniku Šobra. Ten opět prokázal kvality střelce a dokázal obhodit brankáře. 2:0. Ani hosté nezůstávali pozadu a snažili se o snížení. Kaul v domácí brance ale podával velmi dobrý výkon a žádnou střelu za svá záda nepustil. V 80. minutě pak bylo definitivně rozhodnuto po standardní situaci - Šobr rozehrál míč do šestnáctky, na který si naskočil Pilař a hlavou překonal hostujícího brankáře potřetí. 3:0. V závěru si mohli hosté připsat alespoň čestný úspěch, jejich šanci ale zastavilo břevno, a tak v derby vítězí po výsledku 3:0 fotbalisté Libiše B.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Musím poděkovat klukům z áčka, kteří odmakali ranní utkáni proti prvním Brozanům, a z dorostu, že nás opět doplnili. Mladíci přijeli ze zápasu až z Bousova, kde měli výkop ve 13:15. Dnes je těžké někoho vyzdvihnout, ale Šobr opět prokázal střeleckou potenci. Velmi kvalitní výkon, který nám pomohl ke 3 bodům, byl výkon Marka Maláka. Za týden zajíždíme na Vysokou, doma jsme jim uštědřili debakl 9:0, tak to budou chtít určitě odčinit.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: MOŠKO Jan - OBRAJTR Tomáš, MALÍŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.