1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka B dokázala obrat Všestudy o bod


Branky


0

Celé jaro bez ztráty kytičky a najednou dva výpadky ve dvou kolech. Fotbalisté Všestud po domácí bezbrankové remíze s posílenou rezervou Pšovky B přepustili první místo v tabulce Vojkovicím. Na přímý souboj se můžeme těšit v příštím kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějček ve svých šancích neproměňuje

Sestupem ohrožení fotbalisté Pšovky B už musí bodovat i v takto těžkých zápasech, a tak s nimi i tentokrát k zápasu dorazili někteří hráči A-týmu. Jak už je zvykem, sestava hostí se celkem obměnila - a to v základní sestavě hned na 7 místech! Domácí tým vstoupil do utkání aktivně a jeho snaha o odčinění minulé porážky v Horních Beřkovicích byla zřejmá. Všestudům se ale v posledních zápasech vůbec nedaří střelecky a nejinak tomu bylo i dnes. Hned do tří šancí se v úvodu zápasu dostal Matějček, který ale žádnou pozici nedokázal přetavit gól a navíc rozchytal ke skvělému výkonu hostujícího brankáře Braunšveiga. Pšovka B se v první půli nikam nehnala a spoléhala především na pevnou obranu. Několik zajímavých brejkových situací se dostalo i před Lorencovu branku, avšak bez gólového vyjádření.

 

Pšovka přečkává tlak a bere bod

Po změně stran byla převaha domácí Viktorie ještě patrnější. Hostující hráči zuby nehty bránili vlastní pokutové území a s vypětím sil odolávali mnoha útokům domácích hráčů. Pokud jsme v první půli označili hru hostí slovním spojením "nikam se nehnali," po změně stran už můžeme s klidným svědomím prohlásit, že hosté zdržovali, co to šlo. I oni se však čas od času dostali k zajímavému protiútoku, které byli tentokrát nebezpečnější než v první půli. Nejblíže kýženému úspěchu byl Urban, ze svých šancí ale nedokázal uspět, a tak mohl pokračovat obrovský tlak Všestud. Hostující hráči silou vůle hájili svou branku - brankář Braunšveig byl všude, a když už se zdálo, že je překonán, zaskočil za něj na brankové čáře některý ze spoluhráčů a odkopl míč do bezpečí. Hosté tak tímto stylem ubránili bezbrankovou remízu až do závěrečného hvizdu sudího Hampla. V penaltách, stejně jako v celém zápase, nebyli hráči Pšovky příliš nebezpeční, nevstřelili ani jednu branku a berou tak bod. I s ním ale budou dozajista spokojeni.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Ztráta bodu mrzí zvláště teď, když jdeme do finále soutěže. My se teď musíme připravit na zápas jara a možná i celé sezóny a předvést, že góly dávat umíme. A hlavně si to jedeme užít. Věříme i ve velkou podporu našich fanoušků, i když víme, že teď to nebylo nejlepší. A věříme, že ukážeme, že jsem jeden tým jak na hřišti, tak v hledišti.

FK Pšovka Mělník B
Jan Voleman - záložník: Celý zápas jsme se převážně bránili a snažili jsme se sem tam zahrozit z brejku. Hlavně ve druhé půli se nám to celkem dařilo a Urby se třikrát objevil v dobré šanci. Výborný zápas odehrál Čáp (Jan Cemper), který vyhrál spoustu hlavičkových soubojů a předvedl i průnik s houslemi. A Vojta tentokrát zachytal taky jako bůh.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Faigl [-] (77. K. Závacký [-] ) , R. Samek [-] , P. Vlk [-] , M. Růně [-] , M. Rada [-] - M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] - F. Janíček [-] , J. Matějček [-] (57. M. Švancara [-] ) , V. Podivínský [-]

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - V. Urban [-] , M. Klenotič [-] (90. J. Netolický st. [-] ) , J. Netolický [-] , L. Lelek [-] , Z. Trnka [-] , J. Voleman [-] (65. M. Novák [-] ) , T. Frajman [-] , Z. Vavrek [-] , J. Cemper [-] , M. Buzalka [-]

ŽK: 30. F. Janíček , 43. V. Podivínský , 55. M. Rada - 24. M. Buzalka , 74. M. Novák , 80. J. Cemper , 90. L. Lelek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - HORVÁT Jiří, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.