Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vysoká ve druhé půli rozstřílela soupeře


Branky


0

Po vyrovnané první půli se na Vysoké hra pořádně rozhýbala. Postarali se o to především domácí fotbalisti, kteří svůj náskok dokázali v poslední desetiminutovce zásluhou Prejsy rozšířit až na 7:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z dominance Dolních Beřkovic je remíza

Ke stálici v sestavě hostujícího celku, Marku Minářovi, se tentokrát trenér rozhodl přidat i jeho bratra Libora. Že by to mohl být úspěšný tah se začalo ukazovat od úvodních minut střetnutí na Vysoké. Domácí tým disponuje velikou ofenzivní silou, ta je však občas skoupá na krok a to dělá velké problémy v obranné části. A přesně tento scénář byl k vidění v prvním poločase tohoto utkání. Hosté se prosazovali lepším pohybem a měli více ze hry. Domácí tým se však mohl spolehnout na vynikajícího brankáře Hamáčka a také na nemohoucnost hostí při zakončení. Skóre otevřel až ve 34. minutě J. Kaňka, hosté ale vzhledem k hernímu projevu obou mužstev, měli vytěžit mnohem více. Tím spíše, že pro ně minutu před poločasem přišla pohroma v podobě vyrovnání z kopačky Gabča.

Hlavní roli v gólové smršti hraje Gabčo

A jak první poločas skončil, tak začal ten druhý - domácí tým hned v 1. minutě hry strhnul vedení na svou stranu zásluhou Z. Vágnera a rozjelo se oboustranné gólové představení. Výraznou měrou k němu přispěl výborně hrající domácí střelec Gabčo, který sám přidal branku o čtyři minuty později a i na dalších útočných akcí svého týmu měl výrazný podíl. Hosté se po brankách Těmína a M. Mináře stále drželi na dostřel a za stavu 4:3 pomýšleli na vyrovnání. V poslední desetiminutovce si však vzal slovo domácí tvůrce hry Prejsa a třemi brankami udělal z výsledku jasnou záležitost. Vysoká herně nepřesvědčila, nakonec ale potěšila své fanoušky vysokou výhrou 7:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Přijeli jsme na Vysokou bodovat a v první polovině jsme to potvrdili dobrým výkonem až na proměňování šancí. Pokud bychom o poločase vedli 5:0, tak by to asi bylo správné vyjádření naší herní převahy. K naší smůle jsme na konci prvního poločasu dostali vyrovnávající gól, a ten se ukázal jako rozhodující. Začátek druhého poločasu jsme taky nezachytili a domácí se chytli. Nás vlastně porazil jen jeden hráč, Gabčo, který měl prsty ve všech gólech. Od nás můžu pochválit Kubu Kaňku a Libora Mináře, který šel rovnou ze zápasu béčka a pokud mohl, tak hrál výborně. Pořádně jsme si tímhle zápasem zkomplikovali boj o záchranu, protože nevím, koho chceme porazit, když prohrajeme s takovým mužstvem, jakým byla v neděli Vysoká.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , P. Malák [-] (86. M. Dušek st. [-] ) , Z. Vágner [-] , J. Gabčo [-] , M. Kettner [-] , D. Řízek [-] , J. Vilda [-] , T. Prejsa [-] , T. Vágner [-] , M. Štolba [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Minář [-] - D. Fibich [-] , M. Březina [-] , L. Minář [-] (60. J. Khorel [-] ) , P. Patera [-] (77. T. Slezák [-] ) , P. Aubrecht [-] , J. Žižka [-] , J. Kaňka [-] , J. Těmín [-] , P. Pavlus [-]

ŽK: 74. J. Gabčo - 76. D. Fibich , 90. P. Aubrecht .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: EDER Oldřich - DEMETER Martin, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.