5:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice za sympatický výkon žádný bod nezískávají


Branky


7. F. Mündl (p.) , 25. M. Šobr , 43. J. Křtěn , 62. M. Šobr , 83. M. Šobr - 33. I. Přáda , 44. J. Vališ , 68. D. Chorvát
0

Další nadějný výkon bez bodového vyjádření - to je hořké loučení Vehlovic s Okresním přeborem. Hosté dokázali v tomto zápase favoritovi celou dobu dýchat na záda a většinou se drželi na dostřel jedné branky. Nakonec ale odešli poraženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vehlovičtí začínají dobře, brzy ale prohrávají

Zajímavý ofenzivní duel rozehrály hned od úvodu celky Libiše B a Vehlovic. Více dopředu se podle očekávání tlačili domácí, hostující obrana ale odolávala. Ne však příliš dlouho - v 7. minutě totiž zastavil přihrávku rukou Pešan a byla nařízena penalta. Tu proměnil Mündl a otevřel skóre. 1:0. Hosté ale neskládali zbraně a využívali nejistě hrající domácí obrany. Mezi 10. a 20. minutou z toho byly dvě velké šance na vyrovnání, Chorvát ani P. Procházka ale v samostatných únicích nedokázali překonat brankáře Kaula. Přišel tak trest z 25. minuty, kdy se do míče opřel ještě za hranicí vápna Šobr a trefil se přesně. 2:0. Hosté ale neskládali zbraně a ve 33. minutě bylo sníženo, když se pěknou technickou střelou prosadil I. Přáda. 2:1. Další změnu skóre měli na svědomí hráči Libiše B, kteří pěkně rozehráli standardní situaci - Šobr přihrál na šestnáctku Křtěnovi, a ten zvýšil. 3:1. Hosté ale vzápětí snížili po dalším úniku Vališe, a kdyby P. Procházka lépe vystihl správný moment pro střelu, mohlo být před poločasem dokonce vyrovnáno! Takhle se šlo do kabin za stavu 3:2.

 

Šobr kompletuje hattrick a zařizuje Libiši vítězství

Domácí trenér evidentně nebyl spokojen s hrou svého týmu, a tak sáhl ke střídání. Odměnou mu byla pohledná akce ze 62. minuty, na jejímž konci stál se svým dalším gólem Šobr. 4:2. Hosté ale stále neskládali zbraně a i tentokrát se dokázali dotáhnout na rozdíl jediné branky - Chorvát opět unikl domácí obraně a v 68. minutě upravil skóre na 4:3. Snahu hostí o vyrovnání zhatila situace ze 78. minuty, kdy musel pro zranění odstoupit stoper Štauber, a jelikož jediný střídající hráč Zpěvák již nahradil indisponovaného P. Procházku, museli hosté dohrávat v početní nevýhodě. Závěr tak patřil domácím - Bubeníček trefil tyč, Šobr byl následně přesný a Pilař utkání uzavřel střelou z bezprostřední blízkosti, kterou však Brejša hlavou vyrazil. Domácí tak po utrápeném výkonu vítězí 5:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér: Než jsme nastoupili do utkání, tak jsem kluky upozornil, že to s posledními Vehlovicemi nebude nic lehkého. Jenže opak byl pravdou a začali jsme velmi špatně a hosté mohli jít do dvougólového vedení. Dnes koho můžu aspoň z části pochválit, tak brankáře Kaula, který nás na začátku podržel, jinak by se to utkání vyvíjelo úplně jinak. A také Šobra, který dal hattrick. Poslední dvě utkání tady nebudu, tak doufám, že kluci nezklamou a získají plný počet bodů. Mužstvo povede Martin Pazdera, který je dlouhodobě zraněný.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Domácí vyhráli zaslouženě - předvádějí pěkný, rychlý, ofenzivní fotbal - hlavně hráči širšího kádru áčka Šobr, Fajt, Křtěn. Ale zadní řady domácích kupily chyby a kdybychom využili alespoň polovinu neproměněných šancí, mohli jsme si odvézt i nějaký ten bod.



Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s. B
V. Kaul [-] - M. Šobr [-] , M. Žák [-] (71. D. Bubeníček [-] ) , J. Křtěn [-] , D. Fajt [-] (60. T. Buzek [-] ) , O. Eisner [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] (69. F. Míšek [-] ) , F. Mündl [-] , P. Chorvát [-] (46. J. Ryšlavý [-] ) , M. Novák [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - V. Štauber [-] , J. Najman [-] , J. Novák [-] - M. Novák [-] , P. Procházka [-] (53. P. Zpěvák [-] ) , D. Chorvát [-] , V. Pešan [-] , L. Feigl [-] , I. Přáda [-] - J. Vališ [-] -

ŽK: 40. R. Pilař - 9. J. Novák , 19. V. Pešan , 66. J. Najman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MOŠKO Jan - GROSMAN Vladimír (N), KROUŽECKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.