0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka B se po výhře v Lobkovicích přiblížila záchraně


Branky


0

Posílená Pšovka B si zajela do Lobkovic pro důležité body v boji o záchranu soutěže. Hrstka diváků viděla vyrovnaný zápas, ve kterém hráli stěžejní roli hostující hráči povolaní na pomoc z A-týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pšovka jde po rohovém kopu do vedení

V tabulce lépe postavení byli před zápasem domácí fotbalisté Lobkovic, proti nim se ale postavil výběr odhodlaný vyhrát a posílit tak své šance na záchranu soutěže. Od úvodních minut se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém se snažili více kombinovat hosté ze Pšovky. Jejich snaha ale nevedla k přílišnému ohrožení Bricínovy branky. Aktivní byl zejména Lelek, který se uprostřed zálohy potýkal s hlídačem Weishäuplem, i jeho snažení ale chyběla přesnější finální přihrávka. Zajímavých šancí tak bylo v první půli jen několik - Lelkovu střelu ze střední vzdálenosti gólman Bricín v pohodě lapil a Urbanův pokus o přehození brankáře byl neúspěšný a navíc zastavený ofsajdem. Na druhé straně si mnohem lepší situaci vypracoval aktivní Horký, svou střelu ale nasměroval jen do míst, kde byl připraven Braunšveig. Povedenou individuální akcí se prezentoval také Blahut, hostující brankář ale jeho centr nakonec s potížemi udržel. A tak se skóre měnilo jen jednou, a to po rohovém kopu. Ten zahrál zcela ideálně Lelek na hlavu Krejčíka a hostující útočník se z bezprostřední blízkosti nemýlil. 0:1.

Domácí nedokáží vstřelit gól a odchází poraženi

Ve druhém poločase hra pokračovala v podobném duchu, jako v první části. Domácí tým se snažil s výsledkem něco udělat, hostující obrana ale fungovala spolehlivě a zastavila i některé nebezpečně vyhlížející standardní situace. Do nich se dostával zejména na levé straně operující Slovák, jeho akcím ale vždy chyběla povedená finální přihrávka či střela. A tak si hosté dodali klid další povedenou standardní situací. Po faulu rozehrával opět Lelek, jehož centr hlavou líznul naskakující stoper Pšovky B Cemper a gólman Bricín už nedokázal míč mířící na zadní tyč vyškrábnout. 0:2. Hosté i nadále hrozili z brejků a definitivně rozhodnout mohl Dvorný, který obešel i brankáře, dostal se ale ze střeleckého úhlu a nedokázal dostat míč do branky. Hosty to ale nemuselo mrzet, jelikož vážnější ohrožení své branky již nedopustili a slaví tak výhru 0:2.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: I když jsme nastoupili proti týmu v tabulce postavenému níže, věděli jsme o jeho síle a předpokládali jsme, že tým přijede posílený o několik hráčů z A-týmu, kvůli hrozbě sestupu. Což se také potvrdilo a především tito hráči nám dělali potíže. Přitom jsme věděli, že by stačilo na tyto hráče hrát důrazněji, což se nám bohužel nedařilo. Pozitivem bylo, že nás soupeř nijak výrazně nepřejel, dalo se s ním hrát, ale bez vstřelení gólu se vyhrát nedá, v tom byl hlavní rozdíl mezi oběma týmy. Hosté své šance využili, my nedokázali zužitkovat žádnou. Podle průběhu hry brali hosté body oprávně. Soupeři za hru a přátelské chování v zápase záchranu v soutěži přejeme a doufáme, že příští rok nám tohoto soupeře los přisoudí v jiné části sezony, abychom mohli změřit síly s opravdovou rezervou týmu a porážku jim vrátit!

FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: V posledních zápasech se nám celkem daří v obraně a nedostáváme moc gólů, takže na výhru nepotřebujeme žádná extra střelecká představení. Dnes jsme si pomohli standardkami, ze kterých jsme vstřelili oba naše góly. Hra byla celkem vyrovnaná a rozdílovými hráči byli naši kluci z áčka. Vypadá to, že si záchranu budeme moci ukopat sami, tak uvidíme, jestli na to budeme mít ve zbylých zápasech sílu.



Sestavy


FC Lobkovice
M. Bricín [-] - J. Blahut [-] (68. R. Hlaváček [-] ) , R. Horký [-] (81. M. Štěpán [-] ) , J. Bauer [-] , L. Frýzek [-] , L. Weishäupl [-] , J. Slovák [-] , J. Pipošiar [-] , J. Hejsek [-] , V. Šeda [-] , D. Hynek [-]

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - L. Krejčík [-] , V. Urban [-] , J. Voleman [-] (82. J. Netolický st. [-] ) , R. Dvorný [-] , L. Lelek [-] , L. Dudok [-] (71. M. Novák [-] ) , J. Netolický [-] , J. Cemper [-] , K. Vlasák [-] , M. Buzalka [-]

ŽK: 27. L. Frýzek - 51. M. Buzalka , 81. M. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠULC Martin - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.