Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno otočilo domácí zápas se Řepínem!


0

Na pořádné komplikace mají zaděláno fotbalisté Řepína. Ti sice zápas ve Mšeně rozehráli na výbornou, domácí tým ale po změně stran zápas otočil a hosté už ztrácí na soupeře před sebou čtyři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řepín si velkou aktivitou získává vedení

 

Že Řepínští hrají o holé přežití v soutěži, bylo jasné hned od úvodního hvizdu sudího Stibůrka. Hostů bylo plné hřiště a hned po prvním rohovém kopu nastřelili břevno Hnízdilovy branky. Domácí tým úvod zápasu vůbec nezachytil a ostřelování jeho branky pokračovalo, avšak bez úspěchu. Skóre se tak mohlo z ničeho nic dvakrát měnit na druhé straně, O. Kolumpek ale svou hlavičkou netrefil prázdnou bránu a Wasyliwa vychytal brankář Žára. Divoký úvod zápasu tak gólově uzavřela 10. minuta, kdy se konečně prosadili Řepínští - Dvořák zůstal po rohovém kopu úplně osamocený na malém vápně a doklepl do sítě. 0:1. Domácí tato branka ještě více srazila do kolen a k zastavení hostujících útoků museli často používat nedovolené zákroky. Ve 25. minutě tak dokázal opět Dvořák využít další standardní situaci a s hosty to vypadalo velmi dobře. 0:2. Domácím poté pomohla občerstvovací pauza, při které se uklidnili a brzy také přišlo snížení, když Stejskal předložil míč Guttenbergovi ml. 1:2. Zbytek poločasu už patřil hráčům Mšena, skóre se ale neměnilo.

 

Domácí otáčejí skóre ve svůj prospěch

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým stejně, jako končil poločas první - tedy se zvýšenou aktivitou, na kterou hosté nedokázali zareagovat. Vyrovnání přišlo po standardní situaci, když na zadní tyči zůstal osamocený Zeman a hlavou se nemýlil. 2:2. To hráče Mšena ještě víc nabudilo a na jejich straně se začaly rodit další šance. Do vedení šli domácí v 74. minutě po průniku Wasyliwa, který míč ideálně předložil Stejskalovi. 3:2. Řepín už na zvrat síly neměl a za celý druhý poločas si vypracoval jedinou šanci, kterou ale kryl Hnízdil. Zmar hostů pak v nastaveném čase podtrhl střídající Gregor, který uzavřel skóre svou premiérovou branku za A-tým. 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Jsem rád, že se nám podařilo zápas otočit, protože za stavu 0:2 to s námi nevypadalo vůbec dobře. Vyvrátili jsme tak spekulace anonymních vševědů, kteří předem věděli, že my i Hořín svoje zápasy prohrajeme. Krom prvních 20 minut jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě bereme 3 body. Klukům musím za těch 70 minut poděkovat, protože ukázali svoji kvalitu a hlavně, že umí zabrat, i když se zrovna nedaří. Pochvalu za výkon, mimo úvodních 20 minut, zaslouží všichni hráči. Vyzdvihnout ale chci Stejskala, který celý zápas větral obranu Řepína a byl u 2 našich gólů. A pak také mladého Michala Gregora, který sice nastoupil v závěru utkání, ale ihned ho bylo plné hřiště a svůj výborný výkon podtrhl gólem. Řepínu popřeju do zbývajících zápasů hodně štěstí a budu doufat, že nespadne. Pro nás se jedná o derby, které má vždy náboj, na Řepín to máme kousek a mají tam krásné hřiště.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] (80. J. Matúšek [-] ) , O. Šledr [-] , O. Kolumpek [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (85. M. Gregor [-] ) , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] , F. Hakl [-]

TJ Řepín
M. Žára [-] - M. Slepička [-] , J. Bláha [-] , M. Šplíchal [-] (75. M. Hypša [-] ) , V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] - M. Chodúr [-] , J. Salač [-] (46. M. Šperl [-] ) , L. Novák [-] - K. Boček [-] (75. M. Labuť [-] ) , R. Černý [-] -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - OBRAJTR Tomáš, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.