Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno si v Dolních Beřkovicích zastřílelo


0

Dolní Beřkovice se v posledním domácím zápase sezóny nedokázaly vybičovat k záchranářskému výkonu. V tabulce už mají jisté 13. místo a musí věřit v příznivé okolnosti ve vyšších soutěžích, aby si udržely přeborovou příslušnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Beřkovice nabírají ztrátu

 

 

Výborný vstup do zápasu předvedli fotbalisté hostujícího Mšena - ačkoli měli mít větší motivaci zachraňující se domácí, hosté šli zásluhou Hakla do vedení již ve 4. minutě. Hostující útočník se uvolnil ve vápně a zamířil přesně. 0:1. Domácí se snažili o rychlé vyrovnání a nastěhovali se s míčem na kopačkách na polovinu soupeře. Tam se jim však nedařilo ohrozit branku, a tak přišel trest - hosté předvedli v 10. minutě rychlou křídelní akci a Hakl byl ve vápně opět přesný. 0:2. Poté se hra uklidnila a hrálo se bez vážnějších šancí ve středu hřiště. Tedy až do 40. minuty, kdy domácímu týmu vykřesal jiskřičku naděje Těmín, který využil hrubky v zadních řadách Mšena. 1:2. O chvíli později ale mělo Mšeno svůj náskok zpět - brankář Karda zřejmě trochu podcenil situaci a míč se od tyče odrazil přímo před pohotového Guttenberga. 1:3. 

Hosté si i přes zranění hlídají výhru

 

Po změně stran se zdálo, že by Dolní Beřkovice mohly ještě něco se zápasem udělat. Domácí hráči zvýšili aktivitu a vytvářeli si i zajímavé šance, žádná ale neskončila až za Hnízdilovými zády. Největší příležitost znamenal odpískaný pokutový kop, který ale také brankou neskončil! Hřebíček do jejich výsledkové rakve tak zatloukla 57. minuta a další rychlá akce hostí, po níž se trefil Guttenberg ml. 1:4. Hosté pak přišli v krátkém sledu o dva tahouny ofenzivy - Stejskal musel odstoupit kvůli svalovému zranění, Guttenberga ml. zase vyřadil špatný došlap, po němž si dá od fotbalu kvůli zlomenině nártní kůstky delší čas pauzu. Ani jejich náhradníci se ale nenechali zahanbit a střídající dorostenec Zajíc dal v poslední minutě zápasu konečnou podobu výsledku. 1:5.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hrající trenér: Musím souhlasit s Gůťou a říct, že Mšeno bylo lepším a nebezpečnějším týmem .O jejich síle dopředu ví každý a u nás to jen potvrdili. My jsme si šance vytvořili, ale nedali jsme ani ty nejvyloženější. S tím se ale potýkame prakticky celou sezónu. V dnešním zápase to herně nebylo špatný, ale my prostě potřebujeme na gól 10 šancí.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Ve velkém vedru se hrál pohodový fotbal, ve kterém jsme my byli jasně nebezpečnější a zaslouženě jsme vyhráli, čímž jsme potvrdili, že skončíme v tabulce na 4. místě. Vrásky mi dělá zranění Stejskala a Guttenberga ml. Naštěstí už je konec sezóny a navíc máme k dispozici kluky z dorostu, kterým bych chtěl poděkovat, že s námi chodí a věřím, že po letní přípravě už budou v našem kádru nastálo. Kluci se ukazují ve velmi dobrém světle a mají velký potenciál.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] (68. B. Nový [-] ) - M. Minář [-] (75. J. Khorel [-] ) - P. Pavlus [-] , P. Štěpánek [-] (46. J. Chabada [-] ) , J. Kalhous [-] , P. Aubrecht [-] (72. T. Slezák [-] ) , D. Fibich [-] , J. Žižka [-] , J. Kaňka [-] , J. Těmín [-] , P. Patera [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] (64. M. Gregor [-] ) , O. Šledr [-] , O. Kolumpek [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (70. M. Zajíc [-] ) , J. Matúšek [-] , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , F. Hakl [-] (78. M. Demen [-] )

ŽK: 42. J. Žižka , 88. J. Chabada - 68. D. Kolumpek , 77. O. Kolumpek , 89. M. Demen .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: EDER Oldřich - DUDOK Luděk, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.