Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín po vysoké domácí prohře podruhé v řadě setupuje!


0

Scénář, kterému se fotbalisté Řepína v jarní části sezóny snažili ze všech sil zabránit, se nakonec vyplnil. Řepínští se už neodlepí ze 14. místa soutěže a to znamená jediné - sestup do III. třídy. Naopak Všestudy stále mohou být první.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všestudy nacházejí ztracenou pohodu v zakončení

Řepínští měli v posledním domácím utkání sezóny velmi těžkou pozici - hosté ze Všestud totiž stále hrají o celkové prvenství, a tak o žádné ztrátě motivace nemohla být řeč. Hosté odehráli poslední utkání velmi svázaně a nedařilo se jim střelecky, zdálo se ale, že tentokrát z nich veškerá tíha hned od úvodu spadla. Podivínský totiž otevřel skóre hned v 5. minutě, a protože domácí potřebovali nutně zvítězit, museli se vrhnout do útočení. Ve 22. minutě Řepínští mohli oslavit první úspěch, když se trefil Černý, následující minuty ale opět patřily Všestudům. Ty byly oproti minulým utkáním velmi efektivní v zakončení, a tak se před poločasem ještě dvakrát prosadil Matějček a upravil na 1:3.

 

Řepín se i přes snahu loučí s Okresním přeborem

Domácí nebyli vůbec v dobré situaci a k udržení šance na obrat potřebovali rychlé snížení. Opak byl ale pravdou a hned po rozehrávce přišel další úder - Podivínský svým druhým gólem zvýšil už na 1:4. Od této chvíle se zdálo, že Řepínští rezignovali a nebudou mít na obrat síly. Hosté po této brance uklidnili svou hru, v pohodě a hlavně přesně kombinovali a dařilo se jim přidávat i další branky. Podivínský se dalšími dvěma trefami dostal již na 4 vstřelené branky v zápase (a za odměnu si vysloužil řízení autobusu na zpáteční cestě do Všestud) a skóre již bylo 1:6. Za tohoto stavu už se otevřely obě obrany a i domácí tým dokázal alespoň kosmeticky upravit skóre. Ostudnému domácímu výsledku však Řepínští nezabránili a nezabránili ani druhému sestupu v řadě. Řepín - Všestudy 3:8.

 



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Musím pochválit všechny hráče a zvláště teď i útočnou dvojici Podivínský - Matějček za jejich produktivitu. Dále je nám líto Řepína, že opouští Okresní přebor, náš tým tam jezdil rád - hezké prostředí, lidi v pohodě a hlavně našim fanouškům se tam moc líbilo.



Sestavy


TJ Řepín
M. Žára [-] - M. Slepička [-] (58. J. Urbánek [-] ) , M. Šplíchal [-] (57. M. Hypša [-] ) , J. Bláha [-] , J. Salač [-] (57. L. Kamínek [-] ) - M. Labuť [-] (46. V. Labuť [-] ) , Z. Prejza [-] , M. Šperl [-] , L. Novák [-] - R. Černý [-] , D. Dvořák [-] -

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , M. Faigl [-] , M. Růně [-] , P. Vlk [-] - M. Švancara [-] , M. Hakl [-] (65. R. Samek [-] ) , K. Závacký [-] - J. Matějček [-] , F. Janíček [-] , V. Podivínský [-] (73. M. Bulva [-] )

ŽK: 34. M. Labuť - 41. M. Švancara , 74. M. Faigl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jahoda Petr - DUDOK Luděk, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.