Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka doma neměla problém a slaví záchranu!


Branky


0

Zatímco domácí vyztužili své útočné řady posilami z A-týmu, hosté se naopak rozhodli dát prostor i hráčům širšího kádru. Zejména v první půli byl rozdíl znát a Pšovka B nakonec jasně zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborná první půle Pšovce zajistila výhru

Zatímco hosté nenastoupili do utkání v nejsilnější sestavě, domácí toužili stvrdit svou záchranu s notně posílenou ofenzivou. První minuty zápasu byly poměrně vyrovnané a do zajímavé střelecké situace se dostal hostující Libor Tichota, netrefil ale branku. V 11. minutě se už ale skóre měnilo na druhé straně, když domácí pronikli po pravé straně a Krejčík uprostřed vápna zamířil přesně k tyči. Hostům trochu chyběla útočná síla - jejich kanonýr Hovorka byl stažen uprostřed zálohy a domácí tak byli nebezpečnějším týmem. Ve 20. minutě pak zvýšil na 2:0 Dvorný a další branku přidal Krejčík. Jedinou svou šanci hosté promarnili, když jejich útočník při úniku z levé strany těsně minul přední tyč branky. Osud zápasu tak byl zpečetěn těsně před poločasem - nejprve Lelek pronikl středem a trefil přesně k pravé tyči. 4:0. Následně Dvorný svou druhou brankou uzavřel skóre první půle na 5:0 a bylo prakticky rozhodnuto.

Obříství ve druhé půli tlačí, náskok ale narůstá

Po změně stran proběhly velké změny v sestavách - hosté třikrát střídali už v půli a na hřiště se dostali tradiční člené základní sestavy Mansfeld, Herynk a Lukáš Tichota. Domácí také začali postupně ze hry stahovat své rozdílové hráče a hra po změně stran byla najednou vyrovnaná. Pšovka B ale byla i nadále velmi efektivní v zakončení - hned po změně stran se trefil krásně do šibenice Chytil a v 70. minutě ho napodobil střídající Klenotič, který se po důrazné hře Volemana dostal k míči a z otočky zamířil k tyči. 7:0. Následně zaznamenali čestný úspěch i fotbalisté Obříství zásluhou Hovorky, který se z levé strany dostal do úniku a byl přesný. 7:1. Tečku za zápasem pak udělal svým únikem z pravé strany Šmejkal a Pšovka B tak může slavit vyskou výhru 8:1 a záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - střídající obránce: Kluci v první půli hráli výborně a zajistili nám zaslouženou výhru. Po změně stran se už nikomu moc nechtělo běhat a bylo to spíš trápení, náskok byl ale naštěstí dostatečný.




Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - L. Krejčík [-] (61. M. Klenotič [-] ) , R. Dvorný [-] (74. J. Netolický st. [-] ) , M. Šmejkal [-] , J. Chytil [-] (56. M. Hyka [-] ) , L. Lelek [-] , V. Urban [-] (59. J. Voleman [-] ) , J. Netolický [-] , L. Dudok [-] (46. K. Vlasák [-] ) , D. Šesták [-] , M. Buzalka [-]

TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - M. Bartoš [-] (46. J. Mansfeld [-] ) - M. Šeps [-] (46. P. Herynk [-] ) - L. Tichota [-] , S. Chvátal [-] , P. Douša [-] (63. J. Hašourek [-] ) , P. Litera [-] , J. Vondrák [-] , P. Sus [-] (46. L. Tichota [-] ) , J. Franz [-] , J. Hovorka [-]

ŽK: 26. R. Dvorný .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: ŠULC Martin - HAMPL Miroslav, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.