Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

30.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Všestudům na postup nestačila


0

Až do posledního kola bojovaly Všestudy o vítězství v OP Mělník. Svou úlohu proti Dolním Beřkovicím zvládly, po výhře Vojkovic ale zůstávají na druhém místě. I tak ale předvedly vynikající sezónu s parádním koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se přes převahu prosazují jen jednou

S kapitánskou páskou tentokrát do zápasu na straně Všestud vyběhl zkušený Milan Bulva, který se tak ve 40 letech loučil se svou dlouholetou kariérou. Hosté nasadili do zápasu i některé stabilní hráče B-týmu, a tak není divu, že znatelnou převahu na hřišti měl domácí celek. Tu zúročil již v 15. minutě zápasu právě Bulva a o pět minut později tak mohl za ovací publika v klidu vystřídat. Také zbytek poločasu patřil jednoznačně domácí Viktorii, jejíž hráči se ale potýkali s problémem posledních kol - zakončením. Břetislav Nový v hostující brance tak odolával a do kabin se šlo za těsného stavu 1:0.

Dolní Beřkovice nestíhají a šestkrát inkasují

Ani ve druhém poločase se průběh hry nijak nezměnil, pouze převaha domácích Všestud se ještě znásobila. Střeleckou smůlu totiž protrhl hned ve 47. minutě Podivínský, zvýšil na 2:0 a dodal domácímu týmu elán do zbytku utkání. Domácí svého soupeře v následujících minutách rozhodně nešetřili a skóre hrozivě narůstalo. V 68. minutě už to bylo 6:0 a zdálo se, že by podobným tempem mohla padnout i desítka. Další šance v závěru zápasu ale zůstaly nevyužity, a tak se oba týmy rozloučily s různě úspěšnou sezónou výsledkem 6:0. Všestudy končí druhé, zatímco Dolní Beřkovice se zachránily jen těsně - postavením na 13. místě.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Poslední utkání si chtěl náš tým užít - před zápasem proběhlo rozloučení s hráči, kteří končí kariéru. Petr Foit byl zraněn celé jaro a Milan Bulva nastoupil s kapitánskou páskou a nakonec dal i vítězný gól. Krásné zakončení třicetileté kariéry! Jinak bylo celé utkání v naší režii, kdy jen první půlku nám to tam nepadalo, ale šancí bylo dost. Druhá půlka uz byla i gólová a výsledek 6:0 je pro hosty ještě milosrdný. A tak se náš tým bavil a bavil i početnou skupinu fanoušků. Tímto jim děkujeme za podporu a jdeme na dovolenou.




Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Samek [-] (62. K. Závacký [-] ) , P. Vlk [-] , M. Růně [-] , M. Rada [-] - A. Loškoski [-] , M. Hakl [-] , M. Švancara [-] - M. Bulva [-] (20. J. Matějček [-] ) , V. Podivínský [-] , F. Janíček [-] (46. M. Faigl [-] )

TJ Sokol Dolní Beřkovice
B. Nový [-] - M. Minář [-] - L. Minář [-] , D. Plzák [-] , J. Khorel [-] , T. Slezák [-] , R. Kaňka [-] , D. Fibich [-] , J. Žižka [-] , J. Vašíček [-] (68. P. Štěpánek [-] ) , J. Těmín [-]

ŽK: 28. V. Podivínský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Malíř Petr - PRINC Jiří, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.