David Černý nasázel v rozmezí dvaceti minut hattrick


Branky


12. P. Resl (p.) , 60. D. Hlaváček , 60. D. Černý , 62. D. Černý , 79. D. Černý - 65. J. Kokšal
0

Když jela Jeviněves do druhých Čečelic potvrdit třetí místo v tabulce, věděla, že nepůjde o nic jednoduchého. Na druhou stranu jí o nic nešlo, na postup to není ani náhodou a záchranu mají Jeviněvští už jistou...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se na pěkném měkkém hřišti a domácí Čečelice se do hostí zakously hned od začátku. Hýřily pohybem a vytvářely neustálý tlak na branku hostí. Jen jim při míčích za obranu chyběla přesnost.

 

Jeviněvští se do útoku dostávali pouze sporadicky a povětšinou ze standardních situací. Asi největší šanci promarnil Petr Novotný, když těsně před brankářem nedokázal tečovat přesný střílený centr. Na druhé straně pak „sebral“ domácího útočníka a z nařízené penalty šli domácí do vedení 1:0.

 

Až do šedesáté minuty domácí bušili do obrany domácích, až se jim podařilo hráz protrhnout a během tří minut skórovali hned třikrát. Do konce zápasu pak zaslouženě přidali ještě pátou branku.

 

Mezitím jediný zásah hostí zaznamenal Jirka Kokšál. Z celkového pohledu těžko mohla Jeviněves pod takovým náporem vydržet do konce utkání s jediným obdrženým gólem, ač v to o poločase doufala a věřila, že dokáže také vstřelit branku. Skutečný rozdíl na hřišti ale spíše odpovídal konečnému a tedy spravedlivému výsledku 5:1.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Sestavy


TJ Sokol Čečelice
J. Fryk [-] - J. Kábrt [-] , P. Zeman [-] , D. Černý [-] , J. Szen [-] , J. Černý [-] , P. Resl [-] (68. J. Nevím [-] ) , P. Čermák [-] , J. Zeman [-] , J. Šofr [-] (50. D. Hlaváček [-] ) , T. Kolínský [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Paul [-] , P. Macák [-] , M. Janovský [-] , M. Rozsypal [-] - J. Broft [-] , D. Velický [-] , M. Schoř [-] - J. Kokšal [-] , P. Novotný [-] , M. Malý [-] -

ŽK: 67. J. Szen - 77. J. Kysela .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - HUBÁČEK Martin (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.