K poslednímu jarnímu utkání zajížděla Jeviněves do Dřínova


Branky


0

Ani jednomu z týmů nešlo o nic víc než o vylepšení postavení v tabulce. Žádný postup ani sestup nehrozil. Svaz na utkání, bez jakéhokoliv vysvětlení, nedelegoval žádného rozhodčího! Píšťalky se tak ujal jeden z domácích činovníků...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pšenička poslal domácí do vedení

 Zápas začal mírnou převahou hostí, ale byli to domácí, kteří se po centru zprava a vlastnímu gólu Pavla Macáka ujali vedení. Ve dvacáté minutě se pak symbolicky rozloučil s kariérou Milan Sova, někdejší ligový brankář, nyní ve svých pětapadesáti stále velmi spolehlivě chytající ve třetí třídě. Jeho nástupce v brance moc práce neměl, neboť Jeviněvští svou mírnou převahu ztráceli před šestnáctkou soupeře, aniž by se dostali k zakončení. Naopak jakoby vyklízeli střed hřiště a tak domácí celkem jednoduše rozjížděli kombinační akce na obranou hradbu Jeviněvse. Avšak do poločasu výrazněji ohrozili branku Jeviněvse jen jedinkrát, v samostatném postupu na branku ale nepříliš umístěnou Sobotkovu střelu golman hostí vyrazil. 

Tatíček rozhodl

Druhý poločas přinesl zlepšený výkon Jeviněvse, ale jak by řekl expert Pavel Karoch, chyběla kvalitnější předfinální fáze, takže k pořádnému zakončení se dostal jen Honza Broft, jež prokázal, že umí rozdat míč a naběhnout si do volného prostoru. Když k tomu dostal přesně na nohu centrovaný míč od Marka Paula, s přehledem jej uklidil na přední tyč a domácímu mgolmanovi nedal nejmenší šanci. Tím bylo vyrovnáno a když už se mohlo zdát, že hosté zlepšenou hrou přidají další branky, prokázal své kvality dvacetiletý Petr Tatíček, jež převzal míč na polovině hřiště, v souboji si poradil s Martinem Rozsypalem, nabranou rychlost zúročil i pro obejití vystoupivšího Milana Janovského a zpoza vápna vypálil tvrdou a střelu k pravé tyči na niž byl hostující brankář krátký.

 

Pár minut na to se proháčkoval velkým vápnem ke střele znovu, tentokrát ji ale nedokázal dát dostatečnou razanci. Jeviněvské akce skončily v nejlepším případě ve velkém vápně soupeře vyřešené obránci tzv. „po dřínovsku“. Nicméně utkání skončilo bez zranění, v klidu, vítězstvím domácího Dřínova a sezona 2016-2017 je tím u konce. Jeviněves skončila na pátém a Dřínov na osmém místě.

 

 

V Jeviněvsi už upínají pohledy k nové sezoně, do níž by měla vstoupit s uzdraveným Petrem Jinřichem a Frantou Týlem se třemi mladými posilami. Měla by se tím zvýšit zdravá konkurence v týmu. Do toho výstavba zavlažování již také získává konkrétnější obrysy. Určité změny nastanou jistě ve všech týmech, máme se tak na co těšit.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Sestavy


TJ Sokol Dřínov
M. Sova [-] (35. M. Bartůněk [-] ) - M. Kympl [-] - D. Kozák [-] , J. Rosenkranc [-] , J. Hampejs [-] , P. Koukolík [-] , J. Havlík [-] (65. P. Stacho [-] ) , M. Pšenička [-] (46. P. Tatíček [-] ) , J. Hamřík [-] , J. Sobotka [-] , M. Sojka [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Paul [-] , P. Macák [-] , M. Janovský [-] , M. Rozsypal [-] - P. Kindl [-] , D. Velický [-] , J. Broft [-] , M. Schoř [-] , J. Šelicha [-] - J. Kokšal [-] -

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.