Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice - Kozmice


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivně domácí a v úvodní dvacetiminutovce byli lepším mužstvem. Už ve 3. minutě trefil břevno P. Sládek a ve 4. minutě zakončoval brejkovou příležitost P. Hájek jen do hostujícího brankáře. V 9. minutě našel P. Novotný přesnou přihrávkou O. Habernala, který otevřel skóre přesnou střelou z 11 metrů – 1:0. Od 20. minuty začali taktovku hry přebírat hosté a odměnou jim bylo vyrovnání tečovanou Husárikovou střelou ve 26. minutě – 1:1. Druhá branka Kozmic přišla hned za 3 minuty, na rychlé a přesné zakončení Pražáka nestačil domácí brankář zareagovat – 1:2. Utkání se rozhodlo mezi 37. a 39. minutou, hosté po chybách v domácí defenzivě Pražákem a Přecechtělem zvýšili na poločasový stav 1:4.

Druhý poločas již přinesl jenom dovršení hattricku Pražákem, který upravil v závěru na konečných 1:5. Předtím ještě hosté Husárikem nastřelili tyč domácí branky. Domácí zvýšili svoji aktivitu i tvrdost, bohužel pro ně ovšem se nedokázali dostat do zakončení a alespoň zkorigovat pro ně hrozivý výsledek.

„O výsledku rozhodla naše nedůslednost v obranné fázi a velké chyby, které hosté potrestali. Začátek utkání nám vyšel, bohužel k bodovému zisku to dnes nestačilo,“ zhodnotil za domácí barvy zápas Martin Vítek.

„Domácí nás zaskočili tvrdostí, se kterou do zápasu nastoupili. Některé jejich zákroky byly i za hranicí. Rozhodčí, i když si myslím, že je mohl více trestat kartami, podal kvalitní výkon. Naše fotbalovost dnes slavila úspěch nad domácí bojovností,“ uvedl krátce k utkání hostující trenér Petr Kozelek.



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
J. Tomis [-] - P. Kuchařík [-] , J. Berta [-] , R. Bednář [-] , R. Ludvík [-] - O. Habernal [-] , P. Zezulčík [-] , P. Sládek [-] , A. Novotný [-] - P. Hájek [-] , P. Novotný [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - P. Lička [-] , M. Procházka [-] , A. Dihel [-] , L. Lesniak [-] - J. Janík [-] , M. Galus [-] , R. Husárik [-] , D. Pražák [-] - M. Hartmann [-] , V. Přecechtěl [-]

Hráči zápasu: O. Habernal - D. Pražák , R. Husárik .
Místo: Václavovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.