Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní prohru Dolní Lhotě připravily Kozmice


Branky


0

V souboji dvou dosud neporažených týmů v jarní části se v solidním utkání radovali hosté z Kozmic. Domácí fotbalisté doplatili na chyby a neproměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli o něco aktivnější hostující fotbalisté. Do vedení ovšem mohli jítv 11. minutě domácí, ale krásná Strakova střela skončila pouze na tyči hostující branky. Ve 20. minutě domácí chybovali v rozehrávce, Husárik vybojoval míč, zatáhl jej do šestnáctky, kde jej nahrál Starému a ten otevřel skóre - 0:1. Dvoubrankové vedení zařídil hostujícím fotbalistům ve 32. minutě opět po akci Husárika Přecechtěl - 0:2.O dvě minuty později domácí snížili, kdy chybu Procházky potrestal za pomoci teče Lesniaka Slíž - 1:2.

Ve druhém poločase se hra na hřišti vyrovnala. K vidění byla spousta hezkých fotbalových momentů. Domácím se v 54. minutě podařilo vyrovnat z pokutového kopu Zezulkou, který potrestal sražení Slíže - 2:2. Ovšem již o sedm minut později vrátil hostujícím fotbalistům vedení po centru Pražáka střelou z voleje Přecechtěl - 2:3. Poté postupoval sám na hostujícího brankáře Orlík, ale nedal. Další šance domácích měli Slíž a Chadziandoniu, ale vyrovnat se jim nepodařilo. V 81. minutě hosté vedli opět o dva góly. Nedorozumění v domácí obraně využil Galus, který vybojoval na Zezulkovi míč a střelou podél domácího brankáře zvýšil na 2:4. Gólový účet zajímavého utkání uzavřel z pokutového kopu Lička - 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lhota
Petr Čížek (Dolní Lhota): Naše série zápasů bez porážky skončila. Dnes jsme prohráli asi zaslouženě. Udělali jsme v obranné fází chyby, které soupeř dokázal potrestat.

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (Kozmice): Utkání nebylo tak jednoznačné, jak by mohl výsledek napovídat. Domácí doplatili na neproměňování šancí. Nám opět dobře zachytal Bortlík.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
Z. Lukša [-] - M. Souček [-] , T. Heřman [-] , R. Kneisl [-] (46. J. Dedek [-] ) , P. Třuslo [-] (64. P. Heřman [-] ) - M. Balnar [-] , R. Křižák [-] (83. J. Zeman [-] ) , V. Zezulka [-] , J. Straka [-] (64. P. Chadziandoniu [-] ) - M. Orlík [-] , M. Slíž [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - P. Lička [-] , M. Procházka [-] , L. Lesniak [-] , A. Dihel [-] - D. Pražák [-] , R. Husárik [-] , M. Galus [-] , M. Hartmann [-] - J. Starý [-] (90. M. Daněk [-] ) , V. Přecechtěl [-] (68. T. Gai [-] )

Hráči zápasu: M. Bortlík , R. Husárik .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.