Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrazem: Vlček s Greplem pomohli Pačlavicím-Dětkovicím k jasné výhře nad Startem


Branky


0

Jak vypadalo utkání z pohledu domácího celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenéři udělali v sestavě několik změn. Především záložní řada nastoupila v pěti lidech s tím, že Zdeňa Kapounek hrál defenzivní štít. K Pučanovi se na střed zálohy postavil už od první minuty Kozák a Špatina hrál nezvykle zprava. Na jeho místo se z obrany posunul Vlček a Bleša se vrátil do stoperské dvojice s Dostalíkem. Na hrotu zůstal osamocený Grepl.

Pokud jsme měli z tohoto soupeře obavy, hráči je rozplynuli v podstatě hned v úvodu utkání. Tentokrát to byla z naší strany reklama na fotbal. Hosté sice měli několik minut více ze hry, ale brzy jsme se vymanili, a v 8. minutě po přízemním centru Bleši z pravé strany otevřel v pádu hlavou skóre netradiční střelec David Vlček.

 

Vstřelený gól nás povzbudil, zvláště když ve 24. minutě Mira Vitoul vytáhl na roh střelu z úhlu, jež se dala označit jako gólová. Ještě radostněji bylo ve 26. minutě, kdy Pučan vyslal uličkou tváří v tvář golmanovi Grepla, který nezaváhal a zkušeně poslal míč kolem brankáře do sítě. Vedli jsme 2:0 a tento stav vydržel i po tvrdé točené střele ze standardky ve 27. minutě, se kterou měl Mira hodně práce. A náš golman se nenudil. Hosté měli standardní situace skvěle zvládnuté a zvláště rohy zaváněly vždy gólem. Při dvou z nich v 31. a 36. minutě se Vitoul opět vyznamenal a čisté konto udržel i těsně před poločasem, když vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a střelu vyrazil.

 

Po osmi minutách hry druhé půle založil Pučan akci, Mário potáhl po pravé straně a jeho centr uklidil na 3:0 hlavou do sítě právě Zdeňa Pučan. O tři minuty později hosté snížili na 3:1. V 66. minutě bylo znovu veseleji. David Vlček proměnil další centr Špatiny a na tabuli se rozsvítil stav 4:1. V 70. minutě střílel z úhlu neúspěšně v dobré pozici Grepl, ale o deset minut později se ten samý hráč halfvolejem nemýlil a vedli jsme 5:1. Bohužel, za minutu soupeř snížil na 5:2. V 87. minutě uzavřel účet zápasu z penalty Špatina na 6:2.

Když jsem po zápase s Vilémovicemi uváděl výčet toho, co nám v zápase chybělo, dnes to byl úplně jiný šálek kávy. Hoši předvedli bojovný a kolektivní výkon. Příští sobotu 22. dubna zajíždí áčko do Babic.

 

Příspěvek nám zaslal Martin Grepl



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Leoš Svobodník (trenér): Dnes to byl supr kolektivní výkon. Těžko někoho vyzdvihovat. Navíc kluci do puntíku dodrželi taktické pokyny, které jsme si stanovili. Za tento zápas všem hráčům moc děkuji.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - P. Dostalík [-] , D. Vlček [-] (78. D. Vincenec [-] ) , P. Knap [-] , T. Kroupa [-] - M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] , M. Grepl [-] (79. J. Jiříček [-] ) - - M. Bleša [-] , Z. Kapounek [-] (76. T. Vincenec [-] ) , P. Kozák [-]

TJ Start Brno
L. Hůrek [-] - J. Machala [-] (72. P. Fousek [-] ) , M. Čupr [-] , J. Štěpánek [-] , P. Mašlej [-] - L. Sabela [-] (66. R. Těšík [-] ) , M. Pařízek [-] , F. Křivánek [-] , M. Kristek [-] - M. Caldaroni [-] , S. Zedníček [-]

ŽK: 82. P. Knap - 54. S. Zedníček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RODINGER Hynek - MALIMÁNEK Marek, HORVÁTH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.