FOTO: Pečky jsou na jaro dobře připravené


0

Domácím chyběli dva hráči základní sestavy, hosté zase měli problémy se složením obrany. Ale se ztrátami se lépe vyrovnali borci z Peček, kteří šli do vedení hned v druhé minutě utkání. Těsně před koncem využili hosté další ze svých šancí a dvougólové vedení dotáhli ke třem bodům. Hattrick zaznamenal Tomáš Jedlička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ráz utkání udala branka ve druhé minutě

Domácímu trenérovi Lukášovi Lancovi se z osobních důvodů omluvili dva hráči základní sestavy: "Chybí mi kapitán Petr Heverle a gólman Kolář, ale věřím, že je kluci zastoupí." Petrovi Šafránkovi zase dělalo problémy složení obranné řady: "Někteří hráči se mi omluvili a protože jsem řekl, že hrát budou ti, kteří chodí trénovat, tak jsme to postavili, jak jsme to viděli nejlepší."

 

Hned ve druhé minutě přišla první gólová akce a bylo vidět, že rychlonozí hráči Peček budou dělat domácím veliké starosti. Novák posunul míč na Tomáše Jedličku, ten se krátkou kličkou zbavil Baška a bodlem mířil k tyči. Gólman Maxian si na míč stačil jen sáhnout, ale cestě do sítě zabránit nedokázal - 0:1. Další rychlé a vcelku přesné kombinace hostů pokračovaly. Sova ztratil míč ve středu pole, rychlá přihrávka našla Růžičku, který si obhodil Šafránka, ale jeho střela mířila mimo tyče. Další šaanci měli Pečáci po faulu. Trestný kop Dolejše byl ve zdi tečován, ale Maxian míč lapil.

 

Šance přišla i na druhé straně, když Hovorka hlavou vrátil odkop hostů na Hrstku, ten se na vápně uvolnil, ale jeho střelu k tyči vyrazil gólman na roh. V dalším brejku hostů se ocitl Růžička, který ale místo střely volil přihrávku, na kterou nikdo ze spoluhráčů nedosáhl. Vzápětí se dostal do další šance Hrstka, po úniku ze strany pálil jen do tyče Cihlářovy brány. 

 

A další akce se valily na Maxianovu bránu. Nejprve vyrazil bombu Richtera ze šibenice, vzápětí zmenšil střelecký úhel Jedličkovi, který musel volit přihrávku do prostoru před bránou. Tam ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl na správném místě. Aktivní Hrstka v domácím dresu se dostával opět do nadějné pozice po dlouhém pasu Baška, ale stačil zasáhnout Plaček. To běžela zhruba třicátá minuta a tykadla Peček, Jedlička s Růžičkou, zle zatápěli domácí obraně. Po jejich rychlých akcích létaly nebezpečné míče před bránu a bylo jen otázkou času, kdy to spadne do brány. Dočkali se až minutku před koncem poločasu, kdy dlouhý nákop z hloubi pole natáhl Tomáš Jedlička za obranu a z velkého úhlu trefil přesně podél vybíhajícího Maxiána - 0:2. Na druhé straně se ještě v dobré pozici objevil Sova, ale jeho střelu Cihlář vyrazil na roh.

Libodřice na soupeře prostě nestačily

Obrázek druhé půle byl totožný s první. Domácí nestačili reagovat na rychlé kombinace hráčů AFK a ti si po zásluze dokráčeli pro tři body, když na 0:3 zvyšoval svým třetím gólem Tomáš Jedlička a čtvrtý přidal Martin Dolejš - 0:4. Smůlu měl tentokrát Marek Hrstka, který i ve druhé půli trefil pouze tyč.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Přejeli nás jednoznačně. Byli jsme natěšení na první zápas, ale tohle jsme asi nečekali. Soupeř byl výborný, moc se mi líbil. Máme jiný typ hráčů a vůbec jsme nestačili. Kdybychom byli dali nějaký gól, tak věřím, že bychom se mohli ještě bojovností vyrovnat. Budeme muset pokusit se bodovat v Konárovicích.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Tři body z Libodřic jsou pro nás velmi cenné, navíc po solidním výkonu. Pomohly nám rychlé branky již ve druhé minutě a v poslední minutě prvního poločasu.O naší výhře podle mě rozhodla třetí branka, pak jsme si již v klidu vítězství pohlídali. Musím pochválit celé mužstvo za zodpovědný výkon. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Domácí jsme tentokrát přehráli, jim zápas určitě nevyšel a my jsme toho dokázali využít. V dalších zápasech se tady bude těžko vyhrávat. My se nyní soustředíme na další zápas. Teď nás čekají dva těžké zápasy, tam se asi ukáže, jak na tom jsme. Vlastně těžké zápasy budou všechny, jelikož nikdo nebude chtít rozdávat body, které by mu mohly na konci chybět. Zápas s přehledem řídil hlavní rozhodčí.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bláha Milan - NĚMEC Ladislav (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.