2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Konárovice nemají dobré vzpomínky na zápasy v Oseku


Branky


0

První poločas skončil v Oseku bez branek, ale už po pár minutách druhé půle šli domácí do vedení. Hosté po dvaceti minutách vyrovnali, ale nezvládli poslední minuty. V pětaosmdesáté byl po druhé žluté vyloučen M. Vokoun, dvě minuty před koncem inkasovali rozhodující gól a vzápětí viděl červenou kartu i F. Žídek. Domácí tak získali důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal k nekoukání

Zápas těchto dvou týmů měl pikantní příchuť, protože hosté stále neztratili pocit poškození při posledním vzájemném zápase na hřišti Oseka v minulé sezóně, kdy oba týmy potřebovaly body pro záchranu. Letos týmy potřebují body k záchraně také a Petr Jandák před utkáním prohodil: „Věřím, že se tentokrát rozhodne v poctivém zápase.“

 

V prvním poločase mohli diváci sledovat nepříliš záživný fotbal se spoustou nepřesností. Kombinace se nedařila ani jednomu týmu a brankáři byli téměř bez práce. Finální přihrávky nenacházely adresáty a případné střelecké pokusy byly povětšině zblokovány. Po jedné pološanci se urodilo na každé straně, ale do kabin se šlo za nerozhodného, bezgólového stavu.

Rozuzlení přišlo v závěru

Druhý poločas byl mnohem zajímavější a vygradoval v samém závěru. Po několika minutách hry šli domácí do vedení, když se křížnou ranou ze střední vzdálenosti prosadil Pavel Mašek – 1:0. Vzápětí mohli domácí své vedení navýšit, ale penaltu trestuhodně zahodili. Trest přišel vzápětí. Po centrovaném míči do vápna domácích se hlavou prosadil střídající František Žídek – 1:1.

 

Domácí byli ale nadále aktivnější a tlačili se za vítězstvím. V samostatném úniku ale jejich útočník neuspěl. Drama v závěru gradovalo. Hosté vyjadřující neustálou nespokojenost s rozhodnutími rozhodčího Pluhaře byli nakonec potrestáni. Martin Vokoun si vysloužil druhou žlutou a musel pět minut před koncem pod sprchy. Vzápětí po závaru v šestnáctce hostů protlačil míč těsně za brankovou čáru Šimon Šmiřák – 2:1. Hosté vehementně protestovali, že míč za čarou nebyl celým objemem, ale rozhodčí Pluhař gól uznal. Za protesty navíc vyloučil Františka Žídka. Domácí tak dotáhli zápas ke třem bodům. Naopak hosté mají pocit poškození…



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Byl to typicky první jarní zápas se spoustou nepřesností. V prvním poločase bylo na každé straně po jedné šanci, jinak se ale nic moc zajímavého nedělo. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a získali mírnou převahu. To se nám vyplatilo a šli jsme do vedení, které jsme mohli navýšit z penalty. Naopak soupeř využil jednu z mála šancí a po centru vyrovnal. Když už se zdálo, že utkání půjde do penalt, tak zblízka rozhodl dorážkou Belza a dostal míč těsně za brankovou čáru a spustil naši radost z vítězství. Poslední minuty již nic zajímavého nenabídly, snad jen to, že soupeř dohrával v devíti po dvou vyloučeních. Utkání velmi dobře odřídil rozhodčí Pluhař.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Utkání začalo slibně, ale svou nedisciplinovaností jsme viděli dvě žluté karty v jedné minutě. Šancí jsme měli dost, ale buď trefíme hráče před sebou nebo nedáme finální přihrávku. A tak první poločas skončil bez branek. Do druhého jsme nastoupili s cílem dát nějaký gól, ale naopak jsme po hrubé chybě inkasovali. Na to soupeř neproměnil penaltu a náš střídající hráč Žídek vyrovnal na 1:1. Jenže tak to asi nemělo být a pan rozhodčí musel něco vymyslet, protože Osek byl naprosto žalostný. Vyloučil Vokouna za slova "můžu se zeptat". A Žídka za to, že uklidňoval spoluhráče a řekl slova "nech ho být, vždyť je to ubožák". Tak si představte, že když hráč trefí tyč, rozhodčí může uznat branku. Nenapadá mě jiná slova než FRAŠKA. Tohle nemá nic společného s fotbalem. Ale musím poděkovat klukům, že se po zápase udrželi a odjeli bez problémů.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] (56. J. Belza [-] ) , M. Koška [-] (56. Š. Šmiřák [-] ) , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , P. Lambert [-] , M. Munzar [-] , P. Drahovzal [-] , P. Mašek [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - P. Jandák [-] , M. Brunclík [-] , R. Černík [-] (89. L. Plachý [-] ) - D. Plachý [-] , R. Pokorný [-] , L. Sojka [-] , M. Vokoun [-] , L. Kahoun [-] - M. Černík [-] , M. Patočka [-] (64. F. Žídek [-] ) -

ŽK: 13. R. Pokorný , 14. M. Vokoun . ČK: 85. M. Vokoun , 89. F. Žídek .
Hráči zápasu: J. Belza - F. Žídek .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.