4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Definitivně rozhodla poslední čtvrthodina


Branky


28. P. Sixta , 73. P. Kesner , 76. M. Mikeš , 90. A. Krupka
0

Jestřábka se v prvním poločase dostala do jednobrankového vedení, ale konečné rozhodnutí o výsledku utkání padlo až v poslední patnáctiminutovce, kdy domácí nasázeli další tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oboustranně pěkný fotbal přinesl těsné vedení domácích

Kdo by snad očekával, že Jestřábka Zásmuky jednoznačně převálcuje, tak ten se mýlil. První polovina utkání přinesla vyrovnaný boj. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu a tak diváci příliš šancí neviděli. Hosté mohli jít do vedení po akci Jonáše, který pálil zhruba z dvanácti metrů, ale Heres výborně zasáhl. Po půlhodině hry se konečně mohlo slavit. Týma našel centrem ve vápně Petra Sixtu a ten přesnou hlavičkou nedal Kubelkovi v hostující bráně šanci - 1:0. I Zásmuky se mohli dočkat branky a vyrovnání, ale po střele Olaha zvonila jen tyč Heresovy brány. "Dnes jsme museli do sestavy zařadit našeho matadora Petra Sixtu a on se odměnil krásnou gólovou hlavičkou", konstatoval při odchodu do šaten domácí lodivod František Machurka.

 

Hosté v závěru už nestíhali

Do druhého poločasu nahradil v domácím dresu téměř padesátiletého Sixtu mladíček, teprve šestnáctiletý Tomáš Kubíček. Mladá krev dodala domácím větší rychlost a protože Zásmuky postupně odpadávaly, hrálo se v závěru už jen na jednu bránu. A to přineslo i gólové ovoce. Nejprve perfektně zastoupil zraněného Kureše Petr Kesner, který trefil z trestného kopu nechytatelně do šibenice - 2:0. O tři minutky později uklidil s přehledem míč k tyči Martin Mikeš - 3:0 a poslední slovo měl v poslední minutě zápasu Aleš Krupka, který po sólovém úniku trefil zhruba z deseti metrů přesně - 4:0. Další šance domácích ztroskotaly na dobře chytajícím Kubelkovi, který zabránil vyššímu debaklu. I když zápas zkraje tak nevypadal, závěr patřil jednoznačně domácím. Ti se tak dostali na třetí místo tabulky a Zásmuky se nebezpečně namáčejí do pásma sestupu, protože jejich nejbližší soupeř dokázal zvítězit a Osek tím zvýšil náskok na Zásmuky na pět bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Dalo by se říci, že to byly podle tabulky povinné body. Ale... Náš výkon nebyl nijak oslnivý, jenže hosté svoje šance nedokázali využít a v závěru odpadli. Ve druhém poločasu jsme postupně získávali převahu a dokázali ji vyjádřit i gólově.

TJ Sokol Zásmuky
Martin Čapek, trenér: V první půli kvalitní fotbal z obou stran, měli jsme šanci na vedení, když Olah trefil tyč a následnou dorážku Jonáše vychytal gólman. Naopak jsme po centru hlavou inkasovali. V druhé půli už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Sice nás držel nad vodou brankář, ale nakonec jsme inkasovali ještě třikrát.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - A. Krupka [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] , O. Pavelka [-] , S. Mojžíš [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , P. Sixta [-] (46. T. Kubíček [-] ) , J. Hron [-] , M. Skalický [-]

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - J. Roth [-] , M. Vondráček [-] (59. L. Sobotka [-] ) , Z. Vokáček [-] , F. Jonáš [-] , V. Olah [-] (70. J. Svoboda [-] ) , J. Derka [-] , P. Benda [-] , J. Lindner [-] (88. M. Čapek [-] ) , P. Skala [-] , M. Kraus [-]

ŽK: 89. J. Svoboda .
Hráči zápasu: S. Mojžíš , J. Hron - Z. Kubelka , J. Roth .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VLK Karel - MACHURKA František (N), ZIKMUND Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.