FOTO: Utkání rozhodl Filip Kubalík


Branky


35. F. Kubalík , 47. F. Kubalík (p.) , 88. M. Šulc
0

Ani jeden z trenérů si nebyl před utkáním jistý výkonem svého celku. Nakonec byli hladovější po úspěchu hosté. V závěru první půle a krátce po změně stran nasměroval Nučice za třemi body Filip Kubalík. Vítězství hostů pak v závěru pečetil Marek Šulc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli neškodní

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný a bylo vidět, že žádný z týmů nechce udělat chybu. Domácí se dostali do šance jako první, když Pazderec přiťukl Snížkovi, ale ten pěknou pohotovou střelou těsně minul levou tyč.

Na druhé straně kopali hosté čtyřikrát za sebou roh, ale všechny pokusy domácí obránci zablokovali. Smůlu měl hlavně Kuba Novák, jehož dvě slibné střely mířily do branky, ale vždy trefily nějakého hráče. První branku vstřelil Filip Kubalík až v pětatřicáté minutě - 0:1. Po prodloužení od Kuby Herverta, šel sám na branku a ač faulován, dokázal dostat míč do sítě. Ještě před poločasem měl šanci Dominik Kočí, ale trefil pouze tyč.

Penaltová pětiminutovka

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a hned ve čtyřicáté sedmé minutě domácí faulovali a Flip Kubalík zvýšil z pokutového kopu na 0:2. O tři minuty později se do vápna prodral Lukáš Kulhavý a byl také faulován. Filip ale odmítl hattrick a penaltu poslal nad Havránkovu bránu. Za další dvě minuty byl opět ve vápně faulovaný Filip Kubalík, ale tři penalty proti domácím během deseti minut by byl moc krutý trest a tak se hrálo dál.


Hlavně hostující pravá strana (Marek Šulc a Lukáš Kulhavý) měla hodně prostoru a využívala ho k rychlým protiútokům. Několik příležitostí měl na kopačce Filip Kubalík, ale jednou nikým neatakován z deseti metrů přestřelil a dvakrát jej vychytal Lukáš Havránek. Uklidnění přinesla chytrá branka Marka Šulce, který využil rychlého protiútoku a špatného postavení gólmana. Pohotovou střelou na bližší tyč uzavřel účet utkání na 0:3.

 

Autor: Jan Vedral (NUČ)



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Bohužel, naprosto zasloužená prohra. Za celý zápas jsme měli tři šance, nevyužili žádnou. Hosté naopak zahodili penaltu a asi dalších pět šancí. Ztráceli jsme zbytečně balóny při rozehrávce a nabízeli tak prostor hostům pro rychlé kontry, které jim vycházely a naše obrana si s nimi nevěděla moc rady. Když k tomu přičtu zodpovědnou, jednoduchou a účelnou hru hostů, kteří prakticky neudělali zbytečnou chybu, tak jsme neměli nárok. Zápas nám ukázal, že jaro rozhodně nebude jednoduché a pokud hráči nezačnou trénovat, tak budeme brzy okupovat sestupové pozice.

TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Byli jsme lepším týmem na hřišti, hlavně v pohybu a kombinaci. Neproměnili jsme několik šancí a mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. Soupeř hrál slušně, chtěl bych pochválit rozhodčího za dobrý výkon.



Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.