Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany spustily kanonádu v druhé půli


Branky


28. J. Antoš , 62. L. Jelínek (p.) , 68. R. Tlučhoř (p.) , 70. J. Pospíšil , 78. J. Pospíšil , 79. V. Novotný , 84. O. Louda , 87. A. Dostál
0

Plaňany, které měly v prvním kole volný los, nastoupily ke své premiéře na hřišti v Krakovanech. Srdnatým bojem odolávaly dlouho a jednobranková ztráta při odchodu do kabin byla dobrým stavebním kamenem do druhé půle. Ale dvě nařízené penalty krátce za sebou odpor zlomily a domácí exhibovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení po velkém tlaku

Plaňany měly v prvním jarním kole volno, ale do Krakovan nepřijely v nejsilnější sestavě. "Chybí nám asi čtyři lidi", komentoval po příjezdu kapitán týmu Petr Břichnáč. To Krakovany absolvovaly v minulém kole derby v Žiželicích, odkud odjely s prázdnou a chtěly si spravit chuť.

Jenže výkon domácích byl křečovitý, nedařila se kombinace a finální přihrávka. Sice měli více ze hry, ale hosté poctivě bránili a neopomněli žádnou příležitost k rychlému protiútoku. Ve velice dobré šanci byl T. Freund, který ale svůj únik nedokázal gólově proměnit. Až po půlhodině hry se prosadil zkušený Jiří Antoš a vstřelil první úspěch – 1:0. O pár minut později měl možnost po penaltovém faulu skóre navýšit, ale Hradeckého nepřekonal a dorážku namířil pouze do tyče. Antoš pohrdnul i třetí gólovou příležitostí, když tváří v tvář Hradeckému také neuspěl.

V první půli viděli diváci vyrovnanou hru s větším množstvím šancí pro domácí, ale hubený náskok dával šanci stále i hostům.

Do čeho jsme kopli, to tam spadlo, konstatoval V. Chlád

I úvodních patnáct minut druhé půle se hosté stále drželi ve hře. Jenže pak přišly dva penaltové zákroky a proměněné pokusy Lukáše Jelínka a Romana Tlučhoře přinesly rozřešení zápasu. Hosté úplně odpadli a domácí pohodlně navýšili skóre na konečných 8:0.

 

"Výsledek asi úplně neodpovídá dění na hřišti, protože nám tam spadlo snad všechno, co letělo na bránu. Ale góly to zase byly pěkné", glosoval po zápase Vlastimil Chlád.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Nebyl to z naší strany žádný supervýkon. Výsledek sice napovídá, že to bylo jednoznačné, ale není to vůbec pravda. Byli jsme ale velice efektivní. Soupeř vzdoroval do šedesáté minuty, pak úplně odpadl. Jsou to ale pro nás důležité body.

TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: Musel za nás naskočit i jeden dorostenec a neztratil se. Hodinu jsme drželi nadějný výsledek, ale dvě penalty nás poslaly do kolen. V první půli to bylo ještě jakž takž vyrovnané, ale v druhé už jsme se jen bránili.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Jelínek [-] , S. Šindelář [-] (81. O. Louda [-] ) , M. Kutil [-] - L. Tlučhoř [-] - T. Sixta [-] (77. V. Novotný [-] ) , J. Antoš [-] - J. Olexa [-] (79. D. Chvojka [-] ) , A. Dostál [-] , R. Tlučhoř [-] , J. Pospíšil [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - T. Proskočil [-] , M. Grulich [-] , M. Češner [-] , K. Hanzálek [-] (54. M. Vinš [-] ) , P. Brecík [-] , P. Břichnáč [-] , T. Freund [-] (71. J. Andrašík [-] ) , M. Freund [-] , M. Švehla [-] , J. Postelt [-]

ŽK: 15. J. Antoš , 55. J. Olexa - 35. T. Proskočil , 42. M. Grulich , 43. T. Freund , 43. M. Freund , 51. M. Švehla , 85. M. Hradecký .
Hráči zápasu: A. Dostál .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POKLOP Petr - KUBIČEK Luboš (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.