1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Potápějí se Zásmuky?


Branky


0

Pro domácí tým to byl klíčový zápas v pokusu o záchranu. Vstoupili do něj dobře, ale Osek dokázal rychle kontrovat a zápas otočit. V druhé půli pečetil výhru hostů svojí druhou brankou Martin Koubek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udrželi vedení jen tři minuty

Začátek utkání patřil více hostujícím hráčům, kteří byli aktivnější. Do první gólovky se dostal Koubek, dělal ještě kličku gólmanovi, ale Staš ho vychytal. Zahřmělo ale na druhé straně. Jonáš vyslal za obranu Ondřeje Cháberu, který pláchl všem a podél vybíhajícího Kalince otevřel skóre zápasu – 1:0.

Hosty ale tato branka nezlomila a dál byli aktivnější. Lambert se krásně proháčkoval středem hřiště, ale zakončení už mezi domácí obranou nezvládl. Ale už za další minutku po akci středem hřiště přiťukli hosté míč doleva na Jana Karbana, který střelou na zadní tyč vyrovnal - 1:1. To ale nebylo vše. Hned v další minutě vyhrál souboj o dlouhý balón Martin Koubek nad domácím kapitánem Bendou a střelou z hranice velkého čtverce otočil skóre – 1:2.

 

A Osek nadále přehrával domácí. Po kombinaci po ose M. Černý – Koubek – zakončoval střelou těsně vedle Sixta. Ani další zakončení se nedařilo, vedle střílel Lambert, střela M. Černého byla zblokovaná. Na druhé straně mířil mimo Derka, který se po několika dalších minutách nedostal ani k zakončení hlavou. Ve dvou šancích se ocitl aktivně hrající Koubek. Poprvé mu míč ukopl vracející se Roth, v druhé šanci mu pokus o lob bravurně zmařil Staš.

Zásmuky si vytvořily tlak, ale bez efektu

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí. Zatlačili Viktoriány před jejich branku, ale z tlaku dokázali trefit pouze do břevna. Hosté postupně hru vyrovnali a po rychlém průniku Martina Koubka pečetili důležité tři body – 1:3. Závěr už hosté zvládli a ještě mohli nějakou branku přidat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Martin Čapek, trenér: Byli jsme na soupeře nachystaní, ale moc nám toho nedovolil. Touto prohrou jsme si pěkně zavařili...

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Byl to velice důležitý zápas pro obě mužstva. Začali jsme aktivněji, jenže jsme inkasovali. Naštěstí se nám dvěma slepenými góly podařilo rychle otočit skóre. To nás nakoplo a zápas jsme až do poločasové přestávky kontrolovali. Vstup do druhé části hry byl z naší strany špatný, soupeř nás přitlačil, nastřelil i břevno, ale míč do branky naštěstí neprotlačil. Naopak jsme to byli my, kdo rozhodl. Tento super důležitý zápas o záchranu jsme zvládli a odjížděli ze Zásmuk spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
I. Staš [-] - O. Chábera [-] , T. Borovička [-] , J. Roth [-] , Z. Vokáček [-] (65. J. Svoboda [-] ) , F. Jonáš [-] (71. M. Čapek [-] ) , J. Derka [-] , P. Benda [-] , J. Lindner [-] , P. Skala [-] (46. M. Vondráček [-] ) , M. Kraus [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] , M. Černý [-] , M. Koška [-] (66. J. Belza [-] ) , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , P. Lambert [-] (81. S. Karban [-] ) , M. Munzar [-] , P. Drahovzal [-]

ŽK: 19. F. Jonáš - 35. P. Lambert .
Hráči zápasu: P. Lambert , M. Koubek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIKNER Roman - PANGRÁC Michal (N), KOUBEK Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.