FOTO: V dramatickém souboji musely rozhodnout penalty


Branky


0

První polovina branku nepřinesla, po přestávce šli hosté do vedení, ale domácí šest minut před koncem vyrovnali. Druhý bod po penaltovém souboji berou ale hosté.

 

Autor fotografií: Jan Břečka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubalík opět neproměnil penaltu

"V hezkém sobotním počasí jsme si udělali výlet do vzdálených Nučic s touhou zisku všech 3 bodů. Postavení v tabulce z nás dělá favorita, tak doufám, že to "jen výlet" nebude", konstatoval při příjezdu trenér hostujícího týmu Jakub Novotný. V prvním poločase se toho ale moc zajímavého neudálo. Žiželice byly trošku aktivnější, ale narážely na dobře pracující obranu domácího mužstva. Stejné to bylo i na druhé straně a většina akcí končila na hranici vápna. Až ve dvacáté deváté minutě byl při rohu faulován Honza Vedral, ale Filip Kubalík stejně tak jako před týdnem v Kouřimi nařízenou penaltu přestřelil. Poločas tedy končí bez branek a trenéři asi budou mít co vytknout.

 

Jelínek vyrovnal pět minut před koncem

Na začátku druhého poločasu se velmi pěkně trefil David Živný z Žiželic, uvolnil se po pravé straně a ránou pod břevno na bližší tyč nedal Tomáši Krutskému šanci - 0:1, Od té doby přestali být hosté aktivní a naopak Nučice se tlačily do zakončení. Matěj Chromý pálil vedle, Kuba Hervert trefil po rohu tyč, ani toto varování nestačilo a tak přišel pro hosty trest z hlavy Honzy Jelínka, který si pěkně naskočil na centr Marka Šulce - 1:1. Marek Šulc mohl také skórovat, ale z podobné pozice jako před týdnem v Kouřimi se tentokrát netrefil mezi tyče.

 

Domácí mířili dvakrát zle

O vítězi musely proto rozhodnout pokutové kopy. Zatímco hosté byli stoprocentní, za Nučice v první sérii trefil Jelínek tyč a ve čtvrté Kamil Hurtík penaltu odevzdal gólmanovi Micalovi. Druhý bod tak získali hosté.

 

Autor: Jan Vedral



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Přijel k nám kvalitní soupeř z čela tabulky, z kterého jsme měli obavy. Po vyrovnaném průběhu hry v prvním poločase, kdy měli hosté jednu vyloženou šanci, kterou zneškodnil náš brankář, jsme neproměnili penaltu. Ve druhém poločase v 50.minutě jsme chybovali v obranné činnosti, toho využili hosté ke vstřelení vedoucí branky. Hosté bránili jednobrankové vedení a naše snaha o vyrovnání přišla v 84.minutě, kdy se po trestném kopu trefil hlavou Jelínek. Ve zbytku zápasu se hosté báli o výsledek. Při penaltovém rozstřelu zachovali hosté větší klid a odvezli si druhý bod.

SK Žiželice
Jakub Novotný, trenér: Na hřišti to byl vyrovnaný boj. V prvním poločase došlo k pár situacím, ale za zmínku stojí hlavně neproměněná penalta domácích, která by utkání udala jistě jiný směr. Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem a to co nejdříve vstřelit branku a zchladit tím aktivitu domácích. To se nám podařilo, ale šance na přidání další branky byly bohužel nevyužity. Pro nás příznivý výsledek 0:1 vydržel pouze do osudové 84. minuty. Celé utkání bylo velice rozkouskované a to na kráse fotbalu vůbec nepřidalo. Po fotbalové stránce s naším výkonem bohužel spokojeni být nemůžeme, proto od nás očekávám v příštím utkání lepší herní obraz.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: VALA Luboš - ZÁPOTOCKÝ Milan (N), KUNC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.