3:1
(2:1)
42. T. Jedlička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opět tři penalty v zápase Bečvár


Branky


11. M. Černý , 39. M. Horáček , 80. M. Černý (p.) - 42. T. Jedlička (p.)
0

Na hřiště lídra tabulky přijely ve formě hrající Pečky a k vidění byl zajímavý a rychlý zápas, hlavně v prvním poločase. Hosté měli v první půli výhodu dvou pokutových kopů, proměnili ale jen jeden. Třetí penaltou v zápase definitivně rozhodl Černý v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro hosty

První poločas přinesl rychlou a kombinační kopanou, která se musela líbit. Vstup do zápasu vyšel lépe domácím a už po jedenácti minutách šli do vedení, když Horáčkovu přihrávku usměrnil patou za záda Cihláře Miroslav Černý – 1:0. Po tomto gólu postupně hosté srovnali hru a akce se přelévaly ze strany na stranu. V těchto chvílích podrželi oba týmy gólmani, když Stoupa vychytal Růžičku a na druhé straně si Cihlář poradil s Černého šancí z těsné blízkosti.

Po půlhodině hry fauloval v domácí šestnáctce Kuba a byla nařízena penalta. Stoupa ale vystihl směr, míč vyrazil a dokázal zareagovat i na následnou dorážku Mužíka, který po souboji musel vystřídat. A po pár minutkách šli domácí do dvoubrankového vedení, když Martin Horáček nekompromisně zužitkoval přihrávku do vápna – 2:0.

 

Čisté konto domácím ale nevydrželo, protože tři minuty před koncem proměnil Tomáš Jedlička další penaltu nařízenou za faul V. Kšírla – 2:1.

V hlavní režii opět penalta

Do druhého poločasu vstoupili domácí možná trochu nervózní, protože lehkost jejich hry se vytratila. Hosté byli častěji na polovině Bečvár, ale gólové šance si nevytvářeli. Střely Dolejše nebo Jedličky domácího gólmana nepřekvapily. Na druhé straně poslal Uher trestný kop do blízkosti Cihláře, který míč stačil vyrazit.

Hosté byli stále častěji u míče, ale na dostřel se moc nedostávali. To naopak Vantova technická střela nadělala starosti Cihlářovi. Dědkova rána byla tečovaná mimo tyče. Do výhodné pozice se dostal pečecký Růžička, ale místo střely volil přihrávku na Maternu a z následujícího závaru hosté nic nezískali. O pár minutek později střílel z dvaceti metrů Jedlička do šibenice, ale Stoupa míč vyrazil na roh. „Nebyla to těžká střela, ale zákrok pěkný pro televizi“, usmíval se po zápase Ondřej Stoupa.

 

Definitivní rozuzlení přinesla osmdesátá minuta. Z tlaku Peček se vyvinul rychlý protiútok domácích, Černý vyslal do sprintu Horáčka, který byl při obcházení obránce faulován a penaltu proměnil s přehledem Miroslav Černý – 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: První poločas jsme se snažili být aktivní a co nejdříve vstřelit branku. To podařilo v 11. minutě. Velmi důležitá byla 33. minuta, kdy hosté kopali penaltu. Náš brankář ji vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou. Pár minut na to jsme šli do dvoubrankového vedení ale radovali jsme se z něj jen chvíli. Druhý poločas byl z naší strany ve znamení obav o výsledek. Sice jsme soupeře nepouštěli do vyložených šancí ale nedařilo se nám držet míč, kazili jsme a Pečky nás přehrávaly. Nervozita byla na hráčích až příliš znát, báli se udělat chybu a tím byla naše hra nepřesná. Pečky mají velmi dobré mužstvo, rychlostně i fyzicky dobře připravené. Ne náhodou měli po dvou zápasech šest bodů. Za tři body jsme rádi, i když hra v druhé půli nebyla zdaleka podle našich představ.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Utkání, ve kterém jsme neměli co ztratit, jelikož domácí tým byl velkým favoritem. My jsme ale jeli k zápasu s tím, že se sportovně popereme o nějaký bodík. To se nepodařilo, z výkonu ale zklamán rozhodně nejsem. Ve druhém poločasu mě domácí překvapili, protože přestali být aktivní, neměli dobrý pohyb a chyběla jim jejich největší zbraň, a to je rychlá kombinační hra. A tak jsme dostali dost prostoru pro naši hru, se kterou měla domácí obrana velkou práci a většinu druhého poločasu jsme byli lepším mužstvem. Branku se nám ale do sítě domácích protlačit nepodařilo, a tak domácí pojistili výhru proměněnou penaltou. Myslím, že byl k vidění slušný a zajímavý zápas, ve kterém domácí byli lepší v zakončení a nejednou je podržel výborný brankař Stoupa. My jsme podali výkon, za který se nemusíme stydět a mužstvo zaslouží pochvalu za předvedený výkon.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] , V. Kšírl [-] - P. Kuba [-] (46. J. Čáslava [-] ) , M. Horáček [-] , P. Jahoda [-] , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] (86. V. Šmejkal [-] )

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - L. Mužík [-] (36. M. Materna [-] ) , O. Richter [-] (77. V. Hrdlička [-] ) , Š. Růžička [-] , T. Jedlička [-] , M. Dolejš [-] (82. M. Štégl [-] ) , M. Modrovič [-] , M. Novák [-] (82. V. Lukáš [-] ) , T. Plaček [-] , T. Holub [-] , J. Konůpek [-]

ŽK: 37. J. Dědek , 55. M. Slezák , 63. M. Černý - 31. T. Holub , 39. T. Cihlář , 58. T. Plaček , 61. M. Modrovič , 67. J. Konůpek .
Hráči zápasu: O. Stoupa - T. Jedlička .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - KUBÍN Jan (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.