2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice opět dohrávaly v oslabení


Branky


0

Konárky vzdorovaly celý první poločas, ale ve druhém dvakrát inkasovaly. Navíc byl v závěru po druhé žluté kartě vyloučen Marek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v první půli branky nedočkali

Obě mužstva byla hladová po prvních bodech, ale favoritem utkání byli rozhodně domácí. "Konečně jsme se sešli v trochu solidnější sestavě a věříme ve tři body", prohlásil optimisticky před zápasem domácí lodivod, Jan Lahoda. Opačné pocity měl naopak hostující trenér, Petr Jandák: "Přijeli jsme ve splácané sestavě, protože máme nějaké zraněné a vykartované. Tak tu můžeme jen překvapit."

Začátek zápasu a vůbec celý zápas plně odpovídal tvrzení trenérů. Domácí měli převahu, zatlačili Konárovice před jejich branku, ale kombinace vázla a šance zůstaly neproměněné. Konárky sice hru postupně vyrovnaly, ale ani forma jejich kanonýrů není optimální. Do kabin tak šli hosté s nadějným výsledkem 0:0.

 

Konárovičtí přestávali stíhat

 "Musíme začít hrát po zemi a přestat nakopávat míče nazdařbůh", měl jasno Jan Lahoda při nástupu do druhé půle. A jeho slova se potvrdila. Kombinace domácích dělaly hostům velké starosti a ti postupně přestávali stíhat. První branka, která přinesla klid na kopačky domácích borců, přišla po deseti minutách hry, když Jiří Koula krásně přeloboval hostujícího brankáře Svobodu - 1:0. Domácí by rádi přidali gólovou pojistku, ale šance napřiklad Sochůrka brankou neskončily. 

Hosté se drželi už pouze za cenu faulů a na polovinu domácích se dostávali pouze sporadicky. Trestný kop také konečně přinesl další branku, když se pěkně trefil Pavel Krákora - 2:0. Jevany, které zatím na jaře nezískaly ani bod, se tak konečně mohly radovat a poskočily na třetí příčku. Konárovice na první jarní body stále čekají a mohou se o ně pokusit za týden v utkání proti Pečkám.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Oproti minulým zápasům považuji za pozitivní přínos zakončování akcí střelbou ze všech vzdáleností. Tentokrát byly Konárovice nepříjemným soupeřem a bojovaly až do konce utkání. Naše hra v druhé půli už snesla přísnější měřítko okresního přeboru. Všem hráčům děkuji za předvedený výkon a cenné body do tabulky.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, trenér: Jevany začaly aktivně a bylo jasné, že si chtějí nechat body doma. Postupně jsme hru vyrovnali a nějaké šance si vytvořili, ale bohužel netrefíme branku. Do druhého poločasu jsme vstoupili klasicky a po patnácti minutách jsme inkasovali. Kluci to nevzdali, ale naše fyzička je špatná. Tím jsme začali více faulovat a Jevany toho využily na 2:0. Zbytek zápasu si pohlídali. Musím pochválit rozhodčího Nágla za odpískaný zápas s přehledem.



Sestavy


FC Jevany
P. Trázník [-] - R. Krejčík [-] , Z. Čechák [-] , J. Chaloupka [-] - T. Novák [-] (46. M. Pacourek [-] ) , D. Končický [-] (76. D. Matas [-] ) , P. Krákora [-] (85. M. Moravec [-] ) , J. Bečvařík [-] , V. Machek [-] - L. Sochůrek [-] , J. Koula [-] (78. R. Krejčík [-] )

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Černík [-] , M. Brunclík [-] , L. Kahoun [-] - R. Pokorný [-] , P. Kopecký [-] , L. Marek [-] , L. Sojka [-] - M. Patočka [-] , M. Černík [-] - M. Havlíček [-]

ŽK: 43. J. Koula - 23. L. Kahoun , 52. R. Černík , 55. L. Marek , 63. R. Pokorný . ČK: 82. L. Marek .
Hráči zápasu: J. Chaloupka , P. Krákora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NÁGL Petr - ŽALUD Marek (N), ZMÁTLO Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.