1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2017 17:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim obrala Žiželice


0

K dohrávce šestnáctého kola se v Žiželicích proti domácímu celku postavila Kouřim. A opět dokázala na kvalitního soupeře zvolit vynikající taktiku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z brejku udeřil Snížek

Domácí borci byli v prvním poločase častým hostem na polovině soupeře, ale výborně pracující kouřimská obrana Žiželické příliš do šancí nepouštěla. Pravda, jednou je zachránila tyč a přežili i několik závarů před Vedralovou brankou. Když už to vypadalo na bezbrankový poločas, utrhl se Martin Snížek a po brejku poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Hosté rozhodli deset minut před koncem

I druhá polovina utkání byla o hře na jednu bránu. Ale Kouřimským vycházely rychlé kontry a dokázali si z nich tvořit i šance. Žiželice sice po sedmdesáti minutách hry vyrovnaly Alešem Schánelem - 1:1, ale poslední slovo měli opět hosté, kteří proměnili jeden rychlý únik na jehož konci byl Pavel Královský - 1:2. Domácí hráči tak po úspěchu z víkendu, kdy obrali o body lídra soutěže, nyní promarnili šanci na stíhačku vedoucího týmu.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Odehráli jsme fyzicky náročný zápas s velmi dobrým soupeřem a výborným výsledkem pro nás. Domácí měli celý zápas mnohem více ze hry, byli nestále na míči, ale za celý zápas se do vyložených šancí díky naší obraně příliš nedostávali. V první půli jsme přežili tyč, pár závarů a ke konci poločasu z brejku k překvapení všech udeřili. Druhý poločas byl opticky na jednu bránu a domácím se podařilo srovnat. Paradoxně jsme ale měli více šancí než domácí, vycházeli nám brejkové situace a jednu z nich jsme deset minut před koncem proměnili. Další čtyři jasné gólové situace jsme během zápasu nedali. Klukům musíme za nasazení a bojovnost poděkovat, většina z nás toho měla na konci zápasu plné kecky.



Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.