Nučičtí odjížděli z Plaňan zklamaní


Branky


0

Přestože hosté byli velmi favorizovaní v tomto zápase, odjížděli bez bodu. Plaňany totiž dokázaly brankami z první půle Nučice porazit i podruhé v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany rozhodly v první půli

První branku vstřelil po závaru Marián Češner, který míč dokázal protlačit do branky - 1:0. Druhý gól přidal po rohovém kopu z dorážky minutu před koncem poločasu Tomáš Freund - 2:0.

Vyrovnaný druhý poločas bez branek

V druhém poločase se hra vyrovnala, hosté byli o malinko lepší, ale gólovky si vytvořili opět jen domácí. V úniku byli postupně oba bratři Freundové, ale zakončení ani jednomu nevyšlo. Na konci utkání tak platil poločasový výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: Bylo to i pro nás příjemné překvapení, ale odehráli jsme to zodpovědně, s nasazením, a to vedlo ke třem bodům. Oproti minulému zápasu se nám vrátili do sestavy dva hráči, hráli jsme odpovědně dozadu a body jsou pro nás dobrým vkladem pro záchranářský boj.

TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Domácí byli lepším týmem, byli bojovnější, rychlejší, útočnější, šli si pevně za svým vítězstvím, vyhráli zaslouženě, naše hra byla špatná a pomalá.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nepovím František - FREUND Karel (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.