Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost


Branky


0

Domácí Krakovany šly do dvougólového vedení už po první části hry, v druhé přidaly dalších pět branek a udělaly ze zápasu jednoznačnou záležitost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek se ještě jakž takž držel

První poločas nabídl vcelku vyrovnanou hru. Po úvodním tlaku domácího týmu, ze kterého branka žádná nepadla, vyrovnali hosté hru a sami si vytvořili několik zajímavých příležitostí. Pohříchu zůstaly nevyužity a udeřily naopak Krakovany. Po samostatném úniku otevřel účet zápasu Jan Pospíšil - 1:0. Nadále obě mužstva praktikovala otevřený fotbal s několika dalšími možnostmi ke skórování, ale další branka padla až těsně před odchodem do kabin, kdy Stanislav Šindelář zvýšil po rohovém kopu na 2:0

Krakovanští si otevřeli střelnici

Krátce po nástupu ke druhému poločasu zvýšil domácí Luděk Tlučhoř na 3:0 a s hrou hostů byl konec. Úplně odpadli, nedařilo se jim vůbec nic a skóre se zastavilo až na "sedmičce".



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Osek hrál otevřeně a to nám vyhovovalo. Byli jsme hodně aktivní. Obě mužstva si vypracovala několik šancí, ale trefil se až Pospíšil po úniku. Před přestávkou jsme na výšili na 2:0 a když se po pauze trefil Tlučhoř, tak soupeř rezignoval. Po slušném výkonu jsme zaslouženě zvítězili a připsali si další tři důležité body.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Z našeho pohledu lze hodnotit jen první poločas. V něm jsme na začátku přestáli úvodní tlak a sami si vytvořili slušné brankové příležitosti. Bohužel jsme v nich neobstáli a tak udeřil soupeř. Obě mužstva pak měla i další šance, ale skóre se neměnilo. Když už to vypadalo, že půjdeme do kabin s jednogólovým mankem, tak domácí po rohovém kopu skóre navýšili. Druhý poločas začal katastrofálně a domácí hned skórovali po příchodu z kabin. To definitivně rozhodlo, my kupili chybu na chybu a bylo jen otázkou, na kolika brankách se zastaví skóre. I přesto že jsme prohráli, tak první poločas nebyl úplně špatný až na tu koncovku. Na to musíme navázat hned v následujícím zápase s Nučicemi a urvat tři body.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] , L. Jelínek [-] (55. V. Novotný [-] ) - L. Tlučhoř [-] , J. Pospíšil [-] , R. Tlučhoř [-] - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] - D. Chvojka [-] , M. Věříš [-]

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , J. Belza [-] (67. S. Karban [-] ) , L. Černý [-] , P. Lambert [-] , Š. Šmiřák [-] (76. J. From [-] ) , P. Drahovzal [-]

ŽK: 25. T. Sixta , 31. J. Pospíšil , 44. L. Tlučhoř - 32. P. Lambert , 53. J. Karban .
Hráči zápasu: A. Dostál , S. Šindelář .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VALA Luboš - KUBIČEK Luboš (N), NOVÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.