1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Dolejš dotáhl Pečky ke třem bodům


Branky


0

Dvěma góly v první půli, jejichž autorem byl Martin Dolejš, se Pečky ujaly vedení. Konárovičtí po přestávce stihli jenom korigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky přetavily svůj tlak do dvougólového vedení

Na hřišti v Konárovicích se představily Pečky, které měly na svého soupeře pětibodový náskok. Oba týmy potřebují body k jistotě záchrany. "Očekáváme tady těžký zápas, ale rádi bychom si odvezli tři body", předvídal před utkáním kouč hostujícího AFK, Petr Šafránek a dodal: "Chtěli bychom rozhodnout už v prvním poločase."

 

To se hostům vcelku podařilo, protože měli ve svém týmu střelce Martina Dolejše. Ten se poprvé prosadil už v desáté minutě a podruhé v osmadvacáté a zařídil tak vedení hostům 0:2. Další příležitosti ale hosté ponechaly nevyužité. Ovšem domácí tým téměř k ničemu nepustili, pečečtí lépe kombinovali a drželi míč. Petr Šafránek při odchodu do kabil prohodil: "Ještě ale zdaleka rozhodnuto není, domácí se o body ještě poperou a na to se musíme připravit."

 

 

Konárky to nevzdaly a bojovaly až do konce

A jeho předpověď se naplnila. Bohužel už neplatilo to, že se hosté na hru domácích připraví. Naopak přestali kombinovat, přizpůsobili se hře domácích a ti začali kousat. Domácí využívali velkého množství standardních situací k ohrožení pečecké brány a po jednom centru překonal Cihláře Lukáš Kahoun. Snížil tak na 1:2 a do konce hry zbývala ještě celá půlhodina. Dokázali si vytvořit další gólovku, která ovšem brankou neskončila. Posledních patnáct minut se v podstatě odehrávalo před bránou hostů, ale další vyložená šance již nepřišla. Hosté postavili obranný val na hranici šestnáctky a dokázali už vše ukopat. Pečky tak mají na svém kontě už třiadvacet bodů a může se ji v dalších zápasech dýchat mnohem snáz. To Konárovice se budou muset ještě o body tvrdě popasovat v příštích kolech. Čeká je ale vedoucí tým tabulky...

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Podařilo se nám získat tři body a tak jsme maximálně spokojeni. V prvním poločase jsme velmi dobře kombinovali a byli jsme lepším mužstvem. Ve druhém poločase jsme čekali, že se domácí budou chtít ještě poprat o body a to se také stalo. My jsme hráli bohužel špatně, jelikož jsme nehráli to, co nám vyhovuje. Přizpůsobili jsme se domácím a ti byli nebezpeční ve standardních situacích. My jsme ale posledních patnáct minut zabojovali a vítezství udrželi. Rozhodčí řídil zápas s přehledem. Mužstvo chválím za první poločas a ve druhém poločase oceňuji, že když se nám nedařilo tak se mužstvo semklo a všichni hráči dřeli a body si nenechali vzít. Doufám, že důležité body nám dají klid pro další zápasy.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - M. Brunclík [-] , R. Černík [-] , L. Kahoun [-] - J. Pokorný [-] (80. M. Petržela [-] ) , D. Plachý [-] , P. Kopecký [-] , L. Marek [-] , L. Sojka [-] - P. Jandák [-] (46. M. Patočka [-] ) , R. Pokorný [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - L. Mužík [-] (75. T. Křivský [-] ) , O. Richter [-] , Š. Růžička [-] , T. Jedlička [-] , M. Dolejš [-] (80. M. Štégl [-] ) , M. Modrovič [-] , M. Novák [-] (63. V. Lukáš [-] ) , T. Plaček [-] , T. Holub [-] (55. V. Hrdlička [-] ) , J. Konůpek [-]

ŽK: 16. J. Pokorný , 71. L. Marek , 75. M. Patočka , 77. M. Brunclík - 72. L. Mužík , 78. T. Plaček , 80. T. Cihlář .
Hráči zápasu: M. Dolejš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Radina Marek - ZMÁTLO Roman (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.