Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Plaňanech derby se vším všudy!


Branky


0

Pravé derby si užili diváci v Plaňanech. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou, dvě červené karty a závěrečný penaltový rozstřel. Vše nakonec se dvěma body pro domácí Plaňany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany prohrávaly 0:2, ale skóre otočily

První poločas přinesl hned pět branek. Bohužel pro domácí byly úvodní dvě do jejich sítě. Už v páté minutě se prosadil Jan Keltner a ve čtrnácté Petr Pazderec a bylo 0:2. Hosté byli na koni a hráli v pohodě. Jenže jejich vedení trvalo jen dvě minuty.

 

Z nenápadné akce domácích byl v šestnáctce faulován Tomáš Proskočil a penaltu sám proměnil - 1:2. O čtyři minuty později bylo srovnáno. Trestný kop napálil nádherně Marek Švehla a Vedral byl bez šance. Po dvaceti minutách se tak vlastně začínalo znovu. Hra se trochu uklidnila a před odchodem do šaten šli po gólu Petra Málka do vedení domácí borci - 3:2.

 

 

Strhující bitva ve druhém poločase

Hned po pauze domácí navýšili své vedení, když akci ve čtyřicáté sedmí minutě zakončoval Jan Andrašík - 4:2. Hpsté se se ztrátou nechtěli smířit a jak už to v derby bývá občas se trochu jiskřilo od kopaček. Po patnácti minutách druhé půle to červenou kartou odnesli dva hráči - Marek Švehla postrčil po přerušení Tomáše Svobodu a ten vzápětí na to nakopl. Oba se poroučeli do sprch a volnější hřiště prospělo hostům.

 

V dobré šanci se ještě objevil domácí Andrašík, ale jeho pokus vyrazil kouřimský gólman. Do brejku šel i M. Freund, ale místo přihrávky na vhodněji postaveného spoluhráče volil střelu, kterou také lapil Vedral. Domácí nedokázali Kouřim dorazit a tak se začaly dít věci na druhé straně. Keltner si v prvním náběhu ještě dal míč daleko od nohy, ale podruhé už dokázal přesně odcentrovat. Míč si na zadní tyči našel Pavel Královský a uklidil ho do sítě - 4:3

 

Na výlet se vydal i stoper Holub, na hranici šestnáctky přiťukl míč Macháčkovi, který ale zakončoval nad bránu. Do vápna se dral i Snížek, v souboji upadl a rozhodčí nepískal faul, nýbrž ocenil jeho výkon žlutou kartou. Další zajímavé situace přišly po trestném kopu. Snížkova rána byla ve zdi tečovaná na roh, míč z něj směroval do brány na přední tyči Snížek, ale Hradecký byl na místě. Rovněž tak lapil i Snížkův pokus z voleje o minutu později. Mezitím si po brejku vypracoval dobrou šanci Nágl, ale zakončil slabě.

 

Ale tlak Kouřimi rostl. Královského utěšenou ránu vyrazil Hradecký a stačil i na dorážku kouřimského forwarda. Bohužel pro domácí - dvě minuty před koncem si zkušeně došel pro penaltu Pazderec a z penaltového puntíku se nemýlil kouřimský exekutor Pavel Královský - 4:4.

 

 

 

 

 

 

Střídající Zběhlík vychytal druhý bod

Domácí těsně před koncem hrací doby vystřídali gólmany a do brány si stoupl Jiří Zběhlík. Rozhodnout se ale muselo až v šesté sérii, protože do té doby byli všichni exekutoři úspěšní. V šesté sérii ale Pazderec neproměnil a Nágl ano.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: Zase nám chyběli tři hráči, nastoupit museli i hráči béčka a dokonce i takoví, kteří nebyli třeba rok na hřišti. Prvních patnáct minut jsme byli strašní, ale se hra vyrovnala a dokázali jsme to i otočit. Ubránit až do konce jsme to ale nedokázali. Do brány jsme na penalty pustili našeho specialistu a vyplatilo se to.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře, po 20 minutách vedli 2:0 a kontrolovali zápas. Pak ale přišla penalta, trestňák, roh a rázem bylo vše opačně. Vše šlo přes Proskočila, kterého jsme nedokázali uhlídat, přestože jsme věděli, že je jediný, kdo může hrozit. Do druhé poločasu jsme vstoupili chybou brankáře a nabídli tak domácím dvougólové vedení. Pak začalo naše dobývání domácí branky, kteří se prakticky již o nic nesnažili a soustředili se hlavně na bránění výsledku. To se jim nepovedlo a po dlouhém tlaku se nám podařilo vyrovnat. V penaltách jsme ale bohužel druhý bod nepřidali. Na jednu stranu jsem moc rád, že jsme bojovali až do konce a vyrovnali. Na druhou stranu k tomu vůbec nemělo dojít, takové zápasy bychom měli při dvougólovém vedení zvládat.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] (90. J. Zběhlík [-] ) - T. Proskočil [-] - J. Postelt [-] (73. P. Nágl [-] ) , J. Kozdera [-] , M. Freund [-] , P. Málek [-] (46. V. Javorský [-] ) , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , J. Andrašík [-] , M. Češner [-] , M. Grulich [-]

TJ Kouřim
P. Vedral [-] - M. Havránek [-] , T. Svoboda [-] , J. Keltner [-] , J. Holub [-] - R. Světnička [-] (68. Š. Jasenovský [-] ) , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , J. Paclík [-] - M. Snížek [-] , P. Pazderec [-] -

ŽK: 55. J. Andrašík , 71. M. Freund , 85. M. Češner - 46. M. Havránek , 63. P. Královský , 80. M. Snížek , 86. J. Holub . ČK: 61. M. Švehla - 61. T. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Češner , J. Andrašík - P. Královský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchý Aleš - FREUND Karel (N), BŘEČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.