Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Povinné body zůstávají v Bečvárech


Branky


0

Pouťové utkání viděli diváci v Bečvárech. Hosté prohrávli už v první půli 2:1, ve druhé skóre narostlo na 5:1, ale Konárky ještě dokázaly kosmeticky výsledek proti ležérně hrajícím domácím korigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól udal směr zápasu

Na první gól utkání čekali diváci pouhé tři minuty, kdy se po rohovém kopu prosadil Martin Horáček - 1:0. Tato branka pak určila směr celého utkání. Hosté na svého soupeře nestačili, ale domácí pod vědomím snadného úspěchu dali v průběhu zápasu Konárovickým svým ležérním přístupem několik možností k ohrožení bečvarecké brány. První šance hostů přišla v šestnácté minutě, kdy centrovný míč si v šestnáctce zpracoval Radek Pokorný a střelou přes bránícího hráče překonal Stoupu - 1:1. Vyrovnaný stav ale vydržel jen čtyři minuty. Ve vápně hostí se nejlépe zorientoval Jan Dědek, naznačil střelu a posunul si míč do strany. Uklidit ho pak do prázdné brány byla hračka - 2:1.

 

Nadále se hrálo hlavně na polovině hostů, ale další branka do přestávky nepadla. Velkou šanci po pěkné kombinaci trefil jen do tyče Čáslava, Jahoda po navedení míče z levé strany zatřásl jen břevnem.

 

 

Bečváry navyšovaly skóre

Hned úvodní okamžiky druhého poločasu mohly přinést změnu skóre. Horáček po několika narážečkách pronikl do šestnáctky Konárovic, ale gólman Svoboda jej vykryl a byl z toho jen rohový kop. Na druhé straně hlavičkoval z dobré pozice Marek, ale míč netrefil branku.

 

Ve třiapadesáté minutě se domácí mohli opět radovat. Vanta vysunul do křídla krásnou přihrávkou Kubu, který našel přízemním centrem Petra Jahodu a ten mířil přesně k tyči - 3:1. Šanci na snížení dostali opět hosté. Dlouhý pas na Marka vystihl včasným výběhem Stoupa, míč ale dobře netrefil, ale Marek z úhlu nedokázal propasírovat míč do kasy. Vzápětí nádhernou přihrávkou našel Dědek Horáčka, ale ten se bohužel dostal do obklíčení hostujících obránců. 

 

Do sítě se nedostaly ani pokusy domácích (Horáček nad, Dědek ve skluzu po rohovém kopu vedle), ani pokus hostujícího Kahouna, který pěknou ránou mířil jen do míst, kde stál Stoupa. Tak se skóre měnilo až sedmdesáté čtvrté minutě. Černý zpracoval míč zády k brance, vykulil ho proti noze Martinovi Horáčkovi a ten střelu namířil přesně - 4:1. Několik dalších útoků domácí nedotáhli ke gólu, ale v závěru zápasu přišel centr Kuby, který za sebe prodloužil Černý. Jan Uher měl čas si míč zpracovat, kličkou obhodil obránce a propálil Svobodu - 5:1. Na konečných 5:2 pak upravil po centru Patočky Petr Kopecký.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Po ztrátě bodů v Žíželicích jsme chtěli naplno bodovat. Hned od začátku jsme soupeře zatlačili a bylo jen otázkou času, kdy se prosadíme gólově. Ve druhém poločase jsme pokračovali dál v aktivní hře, soupeř nestačil rychlostně ani fyzicky a to se projevilo konečně i ve skóre. Bohužel jsme si nechali dát zbytečnou branku v závěru utkání. Ale i tak jsme měli zápas pod kontrolou, Konárovice jsme nenechali hrát, do ničeho jsme je nepouštěli a zápas jsme zvládli.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Velmi těžko se nám jelo do Bečvár, protože hrají rychlý, běhavý fotbal. Od začátku si také vzali balon a jen málo nás nechali si kopnout. Mají velmi kvalitní tým. Byl to zápas rozdílu dvou tříd. Musím poděkovat klukům za odbojovaný zápas. Musíme se hecnout a zkusit ubojovat nějaké body, jinak trojka volá.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , J. Uher [-] , V. Kšírl [-] , M. Slezák [-] (62. J. Kšírl [-] ) - P. Kuba [-] , M. Horáček [-] , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] (75. V. Šmejkal [-] )

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] (68. M. Petržela [-] ) - M. Brunclík [-] , R. Černík [-] , L. Kahoun [-] - P. Kopecký [-] , P. Jandák [-] (60. J. Pokorný [-] ) , R. Pokorný [-] , L. Sojka [-] , D. Plachý [-] - L. Marek [-] , M. Černík [-] (35. M. Patočka [-] )

Hráči zápasu: J. Čáslava - L. Marek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LEDVINA Lubomír - ŠMEJKAL Pavel (N), ZMÁTLO Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.