3:2p.
(1:1)
27. J. Konůpek (vl.)
51. D. Žemba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky opět remizovaly, v penaltách ale tentokrát neuspěly


Branky


37. T. Jedlička , 74. T. Křivský - 27. J. Konůpek (vl.) , 51. D. Žemba
0

Zásmuky dokázaly remízovat už potřetí v řadě, tentokrát v Pečkách. V předchozích zápasech uspěly v penaltách za dva body, nyní se jim ale penaltové kopy nevedly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, aniž vystřelili na bránu

Pečky hrají na jaře velice atraktivní fotbal a kdekdo asi čekal, že Zásmuky si namažou na chleba. Hned začátek utkání tomu nasvědčoval, když ve druhé minutě se před Kubelkou ocitl tváří v tvář domácí kanonýr Jedlička, ale Kubelka ho dokázal vychytat. 

 

Tlak domácího mužstva, jehož hráči se velice dobře pohybovali a kombinovali byl evidentní, přicházely i šance, ale střeleckou mušku si tentokrát pečečtí šutéři nechali v kabinách. Šok přišel v sedmadvacáté minutě, když po ojedinělém průniku hostů na polovonu soupeře domácí obránci připravovali rozehru, přihrávky šly i přes gólmana Cihláře a bohužel - jedna z nich skončila ve vlastní síti - 0:1! Vlastní branka byla připsána Janu Konůpkovi. Zásmuky do té doby ještě nevystřelily na bránu a vedly.

 

O deset minut později naštěstí vyšla akce domácím a Tomáš Jedlička zajistil vyrovnané poločasové skóre - 1:1.

 

 

Střídající Žemba poslal Zásmuky podruhé do vedení

O přestávce nahradil v hostujícím týmu Pavla Skalu mladý Dominik Žemba a po pár minutách na hřišti po individuální akci, kdy obešel tři protihráče, otočil skóre zápasu opět ve prospěch Zásmuk - 1:2

 

Pečečtí se samozřejmě s touto rolí nechtěli smířit a jejich tlak narůstal. Vlastně téměř celý druhý poločas se odehrál na polovině hostů, kteří se jen vyjímečně dostávali za půlící čáru. Hosté ale bojovali, nevypustili žádný souboj, což přineslo i jejich oslabení. Po zbytečném faulu na polovině hřiště šel po faulu a následné červené kartě předčasně do sprch Marek Vondráček. Domácím se proti oslabeným a vyčerpaným hráčům Zásmuk podařilo vyrovnat, když se trefil také střídající mladík Tomáš Křivský - 2:2. Více se ale domácím i přes spoustu šancí nepodařilo.

 

Se závěrečným hvizdem prohodil Martin Čapek, hostující trenér: "Je jen náhoda, že jsme to dotáhli až k penaltám." To domácí lodivod, Petr Šafránek, lakonicky konstatoval: "Penalty netrénujeme, uvidíme, kdo si věří..."

Pečky byly stoprocentní

Zásmuky po posledních dvou remízách dokázaly vždy penaltové souboje zvládnout. Tentokrát ale proti nim stál Cihlář a hosté hned první dva pokusy neproměnili. A protože domácí borci trefovali přesně, připsaly si Pečky druhý bod.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Před zápasem bych byl ze dvou bodů zklamán, po tom, co jsme neproměnili řadu vyložených šancí, je to asi maximum, co jsme mohli získat. My jsme tentokrát zklamali v koncovce a to nás stálo vítězství. Zásmuky nemají vůbec špatné mužstvo, u nás ukázaly, že se budou chtít o záchranu ještě poprat. Teď máme týden volna, vyléčíme nějaké drobné šrámy a připravíme se na další těžké zápasy.

TJ Sokol Zásmuky
Martin Čapek, trenér: Pečky budou určitě zklamané, my jsme si nezasloužili ani bod. Téměř celé utkání jsme se zuby - nehty bránili a byla jen náhoda a umění Kubelky, že jsme inkasovali jen dvakrát. Po vyloučení Vondráčka jsme už jen odkopávali. Penalty nám tentokrát nevyšly, ale to už bychom chtěli moc...



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - O. Richter [-] , J. Konůpek [-] , M. Modrovič [-] (46. V. Lukáš [-] ) , T. Plaček [-] - L. Mužík [-] (70. T. Křivský [-] ) , T. Holub [-] , M. Novák [-] (74. M. Štégl [-] ) , M. Dolejš [-] - T. Jedlička [-] (64. M. Materna [-] ) , Š. Růžička [-] -

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Vondráček [-] , M. Kraus [-] , J. Roth [-] , P. Skala [-] (46. D. Žemba [-] ) - J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , F. Jonáš [-] , P. Benda [-] - J. Derka [-] , T. Borovička [-] -

ŽK: 76. M. Štégl , 84. Š. Růžička - 54. J. Roth , 58. M. Kraus . ČK: 69. M. Vondráček .
Hráči zápasu: T. Jedlička - J. Roth .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bláha Milan - MACHÁČEK Václav (N), KOBERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.