Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěti góly zářil Marek Hrstka


Branky


0

Libodřice se po herní pauze připravily výborně na svého soupeře a deklasovaly ho sedmi góly, přičemž pětkrát mířil přesně Marek Hrstka a dvě trefy si připsal Pavel Sova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, ale skóre 2:0

Kdo by podle konečného výsledku očekával jednoznačný zápas, tak se hodně plete. Prvních patnáct minut utkání bylo vyrovnaných s šancemi na obou stranách. Hrál se rychlý a důrazný fptbal, o čemž svědčí i konečný počet žlutých karet, který se zastavil téměř shodně jako počet branek - bylo jich o jednu víc - jedenáct. 

 

Až ve dvaadvacáté minutě padl první gól. Z trestného kopu se krásně trefil Pavel Sova - 1:0. Hosté po brance přidali a až do konce poločasu byli lepším týmem. Jenže pokutový kop zahrávaný Jelínkem po faulu Medlena prosvištěl nad břevnem Kolářovy brány a další střela Krakovanských skončila jen na břevně. 

 

Domácí tým se ale bránil úspěšně a navíc po rchlém protiútoku, který tečovanou střelou zakončoval Marek Hrstka šly Libodřice pět minut před přestávkou do vedení 2:0.

V druhé půli padlo osm branek

O polovinu branek druhého poločasu se postaral Marek Hrstka. Ale nepředbíhejme... 

 

Ve dvaapadesáté minutě se po rohovém kopu hlavou prosadil Roman Tlučhoř a snížil na 2:1. Po dalších pěti minutách měli ale domácí zpět dvougólový náskok po zakončení Marka Hrstky - 3:1. Jenže i to bylo málo. Krakovany přitlačily na pilu a nejprve snížil Luděk Tlučhoř po kombinaci v šestnáctce domácích na 3:2 a za tři minuty dorážel za záda Koláře míč po centru z trestného kopu Lukáš Jelínek - 3:3. A po hodině hry se začínalo znovu!

 

Ale znovu není znovu. Hosté cítili šanci na body a hnali se za góly. Když se Pavel Sova v sedmdesáté druhé minutě nádherně trefil z pětadvaceti metrů a vrátil vedení Libodřicím - 4:3, hosté se vrhli bezhlavě za vyrovnáním. A to byla voda pro rychlonožku Hrstku.

 

Do otevřené obrany podnikali domácí borci rychlé kontry, Marek Hrstka trefil hned třikrát a teprve v závěru utkání tak dal vzniknout hrozivému výsledku 7:3, který příliš neodpovídá dění na hřišti. 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Myslím, že to byl vynikající zápas okořeněný spoustou gólů. Možná se dá říct, že Krakovany byly i lepší - určitě v první půli. Když jsme na začátku inkasovali na 2:1, tak jsem si myslel, že zase přichází náš útlum, ale dokázali jsme opět navýšit. Jenže i to bylo málo, ale na konci řádil Hrstka do otevřené obrany. Utkání mělo náboj a my máme tři veledůležité body.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Vlastně nás porazili dva hráči - Sova a Hrstka. Herně jsme asi byli v prvním poločase lepší, ale svoje šance jsme proměnit nedokázali a domácí v závěru tečovanou střelou zvýšili. Přesto se nám podařilo po pauze vyrovnat, jenže odpovědět na čtvrtý gól jsme už neměli sílu. Citelně nám chyběl momentálně ve formě hrající Dostál.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - M. Hovorka [-] (46. M. Pánek [-] ) , L. Pohanka [-] , M. Šudy [-] , A. Baško [-] - P. Heverle [-] , P. Sova [-] , M. Šafránek [-] (88. F. Šafránek [-] ) , R. Medlen [-] - J. Košík [-] , M. Hrstka [-] -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Jelínek [-] , D. Chvojka [-] , M. Kutil [-] (80. M. Skokan [-] ) , S. Šindelář [-] - L. Tlučhoř [-] , J. Pospíšil [-] , R. Tlučhoř [-] , M. Věříš [-] - T. Sixta [-] , V. Novotný [-] -

Hráči zápasu: P. Sova , L. Pohanka , M. Šafránek , M. Hrstka .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.