2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřabí Lhota se nadále pyšní neprostupnou obranou


Branky


0

Do Jestřabí Lhoty přijela k utkání Kouřim, která dokázala obrat o body první dva celky tabulky. V Jestřábce jim ale jejich výkon nestačil a po dvou rychlých brankách v úvodu druhého poločasu odjeli hosté domů bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozpačitý fotbal bez šancí

Kouřim přijela do Jestřabí Lhoty se středečním těžkým zápasem v Žiželicích v nohách, ale s krédem týmu, který umí na kvalitní soupeře zahrát. Lídra soutěže obrala o dva body a pronásledující Žiželice dokonce o všechny tři. Nyní se hodlala pokusit o podobný kousek i v Jestřábce.

 

Do zápasu tentokrát nenastoupil trenér Martin Snížek a na hře Kouřimi to bylo znát. Nutno ale říci, že ani domácí borci nepředvedli v prvním poločase bůhvíjaký výkon a tak se diváci vcelku nudili. Ve studeném počasí je lehce zahřála jen šance Královského, který těsně přestřelil a střela Kesnera, která orazítkovala břevno Havránkovy brány. Do kabin tak hráči odcházeli za bezbrankového stavu.

 

 

Vítr pomohl domácím k bodům

Do druhého dějství vstupovali domácí hráči s podporou větru a bylo vidět, že si toho jsou vědomi. Již po pěti minutách našel přesný centr Pavelky urostlého Aleše Krupku, který přesnou hlavičkou poprvé rozvlnil síť - 1:0

 

Netrvalo to ani tři minuty, když další Pavelkův centr přesně našel Vratislava Soukupa, který také hlavou překonal Havránka podruhé - 2:0. Tento stav byl pro domácí mužstvo uspokojivý a hostům pomalu docházel dech. Hrálo se většinou na polovině Kouřimských, ale už bez nějakých velkých šancí. Lhotečtí se sice často pokoušeli o střelbu, ale efektivita žádná.

 

Díky této výhře a další porážce Žiželic se tak Jestřabí Lhota stala nejbližším pronásledovatelem Bečvár. Momentálně ztrácí sice jedenáct bodů, ale má zápas k dobru a do konce soutěže zbývá ještě dostatek zápasů. Svojí pozici může Jestřabí Lhota potvrdit hned v příštím kole, kdy zajíždí do Žiželic. Kouřimští budou muset zabrat v následujícím utkání proti Oseku, protože od nejvíce ohrožených celků je dělí jen šest bodů.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Musím říct, že z prvního poločasu jsem byl trochu rozpačitý. Nijak se nám nedařilo. Do druhé půle jsem hráče upozorňoval na vítr a že je třeba s ním počítat. Asi si to kluci vzali k srdci, protože hned první centry našly adresáty. Pak jsme až do konce měli územní převahu, ale gólově už jsme ji nevyjádřili.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: První poločas byl bezgólový, na obou stranách moc vyložených šancí nebylo. Královský na naší straně těsně přestřelil a domácí Kesner pak trefil břevno. Vstup do druhého poločasu jsme ale nezvládli a dvakrát si nepohlídali hlavičkující hráče. Po druhém gólu jsme odešli fyzicky, třetí náročný venkovní zápas v šesti dnech už jsme nemohli, při naší fyzičce, celý zvládnout. Domácí si tak výsledek v pohodě pohlídali, aniž by se nějak zapotili.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - D. Týma [-] , J. Hron [-] (18. D. Záhora [-] ) , M. Klička [-] , L. Týma [-] - O. Pavelka [-] , S. Mojžíš [-] , V. Soukup [-] , P. Kesner [-] - A. Krupka [-] (65. T. Kubíček [-] ) , M. Mikeš [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Klégr [-] , J. Paclík [-] , T. Novák [-] (70. V. Bug [-] ) , J. Holub [-] - Š. Jasenovský [-] (63. J. Charvát [-] ) , O. Macháček [-] , P. Královský [-] (65. M. Havránek [-] ) , J. Keltner [-] - P. Pazderec [-] , R. Světnička [-] -

ŽK: 46. M. Klička , 82. D. Záhora - 36. P. Královský .
Hráči zápasu: D. Týma , P. Kesner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hlavička Pavel - MACHURKA František (N), RUŽINSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.