Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany padly definitivně až v závěru utkání


Branky


0

Jevany v Krakovanech dvakrát srovnaly vedení domácích, na branku těsně před přestávkou už odpovědět nedokázaly. Definitivu třem bodům pro Krakovany ale domácí potvrdili až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku tahal pilku

Utkání pátých Krakovan se čtvrtými Jevany přinesl krásný fotbal a dostatek fotbalového koření - gólů. Domácí hráči se neohreženě pustili do dobývání jevanské brány. Pospíšil dvakrát pláchl hostující obraně, ale nedokázal přesně zakončit. Stínem úvodu zápasu bylo zranění hostujícího Šístka, který po důrazném obranném zákroku domácí defenzívy musel nuceně střídat. Góóól si diváci mohli zakřičet poprvé po patnácti minutách. Antoš předložil nádherně míč Tomášovi Sixtovi, kterému stačilo míč uklidit do prázdné brány - 1:0

 

Ani Jevany ale nezůstávaly v útočné aktivitě pozadu a po pěti minutách zužitkoval Janouchovu přihrávku Jiří Koula - 1:1. Na další branku se čekalo dalších patnáct minut. Penaltu po faulu na Antoše využil Roman Tlučhoř - 2:1. Ale ani toto vedení domácím dlouho nevydrželo. David Janouch pět minut před koncem pálí a vyrovnává na 2:2

 

Těsně před přestávkou ale opět Roman Tlučhoř nekompromisním zakončením bere vedení na stranu domácích Krakovan - 3:2.

 

 

Hosté už se trefit nedokázali

Úvod druhé půle patřil hostům z Jevan, kteří si vytvořili územní převahu. Vytěžili z ní ale jen nastřelené břevno po ráně Kouly. Ve snaze po vyrovnání otevřeli hosté více hru a to byla voda na mlýn pro brejky domácích hráčů. Definitivní rozhodnutí tak přišlo až v samém závěru, kdy se během tří minut dokázali prosadit Luděk Tlučhoř - 4:2 a Aleš Dostál - 5:2.

 

Krakovany se díky tomuto vítězství posunuly už na čtvrté místo v tabulce právě před svého soupeře. Krakovany pojedou v příštím kole na hřiště Peček a dá se očekávat také vrcholový okresní fotbal. Jevany naopak nadále výsledkově tápou a spravit chuť si mohou hned v příštím kole, kdy doma budou hostit v derby Nučice.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Byl to dobrý a kvalitní zápas. Podali jsme výborný výkon, máme tři body, mohu být jen spokojen. Mohli jsme rozhodnout už v prvním poločase, ale nevyužili jsme některé dobré příležitosti. Rozhodli jsme až v samém závěru.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas začal oboustranně velmi svižně. Domácí šli do vedení, my vyrovnali. Stejně tak i podruhé. Do šatny jsme však obdrželi další branku. Stínem prvního poločasu byla 11. minuta, kdy brutální a úmyslný zákrok domácího útočníka poslal na nucené střídání Šístka. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně. Velkou šanci měl Koula, ale zastavilo ji břevno domácí branky. Poté jsme hru otevřeli a snažili se vyrovnat, domácí nás však ke konci zápasu potrestali dvěma brankami. Dá se říci, že zaslouženě zvítězili. Na závěr bych chtěl podotknout, že domácí fanoušci se od začátku utkání  chovali nepřátelsky a dosti vulgárně.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] , L. Jelínek [-] - J. Pospíšil [-] , L. Tlučhoř [-] , R. Tlučhoř [-] - T. Sixta [-] (75. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-] (87. D. Chvojka [-] ) - M. Věříš [-] , J. Antoš [-] (90. L. Neruda [-] )

FC Jevany
P. Trázník [-] - Z. Čechák [-] , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-] , M. Šístek [-] (12. D. Matas [-] ) - J. Bečvařík [-] , M. Pacourek [-] , T. Novák [-] - J. Koula [-] (80. R. Krejčík [-] ) , D. Janouch [-] , L. Sochůrek [-]

ŽK: 61. J. Antoš , 63. T. Sixta - 60. Z. Čechák .
Hráči zápasu: R. Tlučhoř , J. Antoš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - KUBIČEK Luboš (N), SOCHŮREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.