3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kouřim bere po penaltách dva body


Branky


0

Brankově se vše podstatné odehrálo v první půlhodině. Po rychlé brance hostů domácí skóre během čtyř minut otočili. Osek stačil ale vyrovnat a o konečné podobě dělby bodů se rozhodlo až v penaltové sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktorka se v Kouřimi nebála

"Chceme se v Kouřimi poprat o nějaké body", řekl už po zápase minulého kola trenér Oseka, Jiří Sodoma. A tomu také odpovídal nástup týmů do utkání. Hosté byli aktivní a vytvořili si územní převahu, kterou dokázali zúročit již po několika minutách. Agilní Patrik Lambert po chybě domácí obrany otevřel skóre - 0:1.

 

Jenže ani domácí borci nechtěli připustit ztrátu bodů a přidali na obrátkách. A vyplatilo se to velice brzy. Vedení hostům totiž vydrželo pouhou minutu, když Ondřej Macháček dokázal proměnit svoji šanci - 1:1. A otřesení hosté inkasovali vzápětí podruhé. Po centru ze standardky se pověsil do vzduchu Tomáš Novák a hlavou otočil stav na ukazateli skóre - 2:1.

 

Desetiminutový výpadek stál Osecké vedení, ale postupně se opět dostali do tlaku na kouřimskou bránu. Ale proti nim stál včera famózní Havránek, který dokázal jejich tutovky likvidovat. Kapituloval až z pokutového kopu, který byl přísně nařízený po pádu Lamberta v poutovém území. Penaltu proměnil Lukáš Černý a opět srovnal skóre - 2:2. "Místo penalty měl ´letec´ Lambert vidět žlutou kartu", komentoval po utkání domácí trenér, Martin Snížek.

 

Další šance na jedné či druhé straně už zůstaly nevyužity a tak svítil po prvním poločase na ukazateli vyrovnaný stav 2:2.

 

 

Další gól už střelci netrefili

Druhý poločas přinesl zajímavé akce domácího týmu, který přimáčkl hosty před jejich bránu, ale žádná z šancí gólem již neskončila. Hosté sice podnikali občasné nebezpečné protiútoky, ale bez vážného ohrožení Havránkovy brány. Když ani závěrečný tlak domácích žádnou branku nepřinesl, ani přes velké závary před Kalincovou bránou, pobrali oba týmy po bodu a o druhém se muselo rozhodnout z penaltového puntíku. V nich byly podle předchozích výsledků favoritem domácí.

 

 

 

Domácí Havránek čaroval

Předpoklady se potvrdily i v praxi. Domácí brankář Lukáš Havránek lapil Oseckým hned tři pokusy a protože domácí střelci se nemýlili, bere druhý bod Kouřim. Pro Osek je bodový zisk plusem, který ovšem musí potvrdit za týden doma proti Žiželicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Velký Osek začal zápas aktivněji a po naší chybě v obraně se dostal do vedení. My jsme dokázali okamžitě Macháčkem odpovědět a navíc jsme šli po Novákově hlavičce do vedení. Osek vyrovnal z penalty, místo které měl ale hostující letec Lambert dostat žlutou kartu. Oba týmy měli několik šancí, ale nám se nedařilo pořádně trefit branku a hosty vychytal ve vyložených šancích Havránek. Druhý poločas jsme už byli lepším týmem a hosty prakticky nepouštěli k vápnu. Bohužel se nám ani ze závěrečného tlaku nepodařilo vstřelit vítěznou branku. V penaltách pak kraloval Havránek, hostům tři chytil a dva body tak zůstaly doma.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: V celkovém výsledku je to spravedlivá dělba bodů. Utkání jsme začali velice aktivně, ale poločasovým výsledkem byla pouze remíza 2:2. Také druhý poločas jsme začali dobře, ale bohužel bez brankového efektu. Od 70-té minuty se obraz hry ale zcela změnil, domácí byli lepší, naštěstí to ani oni brankově nedokázali vyjádřit. Na řadu tedy přišly pokutové kopy a v nich jsme tak jako po celou tuto sezónu selhali a druhý bod si připsala Kouřim. Myslím, že jsme odehráli velmi dobré utkání, které jsme mohli v prvním poločase rozhodnout.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] (51. V. Bug [-] ) , Š. Jasenovský [-] , O. Macháček [-] (74. M. Klégr [-] ) , P. Královský [-] , J. Keltner [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] , R. Světnička [-] , M. Havránek [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] (75. M. Černý [-] ) , M. Koška [-] (60. Š. Šmiřák [-] ) , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , P. Lambert [-] , M. Munzar [-] , P. Drahovzal [-] (89. S. Karban [-] ) , P. Mašek [-]

ŽK: 55. P. Královský , 65. J. Keltner , 70. T. Novák - 68. P. Špaček .
Hráči zápasu: L. Havránek , T. Novák - P. Lambert .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PIKNER Roman - KLÉGR Petr (N), KOUBEK Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.