0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:15

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oslabené Plaňany nedokázaly odolat lídrovi


Branky


0

V nehezkém utkání hraném již v sobotu dopoledne se po celkové herní převaze nakonec radovali hosté po dvougólové výhře. Ačkoliv na obou stranách chyběli někteří klíčoví hráči, domácí se s tím vyrovnali hůře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do brány nastoupil Jan Kubín

"Přijeli jsme bez gólmana. Stoupa je nemocný a tak jsme se rozhodli postavit Honzu Kubína. Občas už chytal a kluci mu pomohou", konstatoval před zápasem trenér hostů Josef Kuba. A Bečvárům chyběli i další hráči základní sestavy. Se stejným problémem se potýkali i domácí. "Vyšli jsme soupeři vstříc s přeloženám času utkání a teď jsme na to nakonec doplatili. Čtyři hráči základu nám chybí", glosoval stav před zápasem Karel Freund.

 

Sestava Bečvár se ale s problémem hráčského kádru vypořádala lépe, protože od úvodu utkání si vytvořila tlak na soupeřovu bránu. Nápor byl ovšem neefektivní, protože gólové zakončení se nedařilo. Horáčkova střela byla slabá a Hradecký ji v klidu zlikvidoval, rána Jahody z úhlu mířila daleko mimo. Kvalitní cesta ke gólu se před hosty otevřela pět minut před koncem poločasu, ale střelu Uhra z trestného kopu do šibenice vytáhl Hradecký na roh.

 

Domácí se ale jen nebránili a využívali hlavně předpokladů Proskočila k protiútokům. Ale obrana Bečvár pracovala spolehlivě a k vážnému ohrožení Kubínovy brány Plaňanské nepouštěli. Po jedné situaci v samém závěru poločasu, kdy domácí rozehrávali standardku do šestnáctky Bečvár, hosté míč odvrátili a do rychlého  brejku se rozeběhl Jahoda. DOvedl míč až před domácí bránu, tam s tečí plaňanského obránce našel Martina Horáčka, který mířil přesně k tyči - 0:1.

Druhá půle přinesla jen spoustu nepřesností

Pokud diváci očekávali navýšení skóre, tak se nedočkali. Na kopačky hostů se vloudila nervozita a hlavně nepřesnost. Domácí začali druhou část herním nátlakem, ale před bránu Bečvareckých se dostávali jen po standardních situacích. Jednu z nich málem využil Proskočil, který se zbavil Holuba, ale hlavičkoval slabě do rukavic gólmana.

 

Na druhé straně šla střela Kuby nad bránu, Uhrova střela mířila mimo. V pěkném náběhu se ocitl Jahoda, ale vracející se Postelt mu míč ukopl na roh. O pár minut později se hosté rychle vymanili ze závaru před vlastní bránou, v brejku byl faulován na rohu velkého čtverce Dědek a s trestným kopem si poradil Jan Uher. S pomocí teče ve zdi poslal míč do sítě - 0:2.

 

Po několika minutách ztratil zbytečně míč Holub a protiútok táhl Proskočil. Prováhal šanci na střelu nabo přihrávku, byl dostižen a o míč obrán. V samém závěru se po "české uličce" od Černého dostal do stoprocentní šance Šmejkal, ale míč mu utekl daleko od kopaček a Hradecký vyběhl včas. Poslední slovo v utkání měl Jahoda, ale jeho branka neplatila kvůli ofsajdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: Co mám říkat, zase jsme to hráli bez čtyř lidí základu. Bečváry byly jasně lepší, hlavně v první půli a to můžeme být rádi, že to bylo jen o gól. V druhé se hra poněkud vyrovnala, ale na zvrat jsme neměli síly. Musíme se už soustředit na náš další zápas.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas začal naším náporem, drželi jsme soupeře na jeho půlce a po deseti minutách se mohlo zdát, že zápas bude snadnou záležitostí. Ale bohužel jsme nedokázali přesně řešit finální fázi před brankou soupeře a na první branku jsme čekali až do samého závěru první půle. Druhý poločas už fotbalově pokulhával za tím prvním. Ale soupeře jsme nepouštěli do žádných šancí a podařilo se nám vstřelit uklidňující druhý gól. Tím byl zápas rozhodnut a my si vezeme z Plaňan cenné tři body. Rozhodně to nebyl snadný zápas, o to více nás těší, že jsme naplno bodovali.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Vinš [-] , V. Javorský [-] , T. Freund [-] , T. Proskočil [-] , J. Postelt [-] (75. P. Nágl [-] ) , M. Češner [-] , J. Andrašík [-] (85. M. Jambor [-] ) , P. Břichnáč [-] , J. Kozdera [-] , P. Málek [-] (57. K. Hanzálek [-] )

SK Bečváry
J. Kubín [-] - O. Holub [-] , M. Slezák [-] , V. Kšírl [-] (78. V. Šmejkal [-] ) , J. Uher [-] - P. Kuba [-] , P. Jahoda [-] , J. Čáslava [-] , M. Horáček [-] , J. Dědek [-] - M. Černý [-]

ŽK: 26. M. Vinš , 38. P. Břichnáč , 38. T. Freund - 59. P. Kuba , 88. J. Uher .
Hráči zápasu: J. Uher .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: VLK Karel - FREUND Karel (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.