2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 14:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry ztratily s posledními Zásmuky


Branky


0

Na hřiště lídra přijely poslední Zásmuky. Ale na hře to nebylo znát a po vyrovnaných obou poločasech šel zápas do penalt. A v nich Bečváry již potřetí selhaly...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečvaráci zvonili jen na tyče

Bečvarečtí nastoupili do utkání bez středopolaře Dědka, bez gólmana Stoupy a chyběli i bratři Kšírlové. Na lavičce náhradníků tak seděl i Jan Sikáček: "Na hřišti jsem nebyl minimálně rok, tak snad nebudu muset ani dnes." Ani Zásmuky ovšem nebyly kompletní, citelná ztráta se dala očekávat na postu stopera, kde nemohl nastoupit Kraus. Naopak byli k dispozici Chábera s Derkou.

 

Bečváry se v první půli nemohly dostat do herní pohody, hrál se fotbal na obě strany a Zásmuky se nehodlaly vzdát bez boje. Přesto to byly Bečváry, kdo si vytvořil dvě pěkné gólovky. Obě jako přes kopírák. Po narážečce Jahody s Černým přes střed hřiště zakončoval Jahoda a pokaždé jen do tyče. I tak šli ale domácí do vedení po půl hodině hry. Miroslav Černý dokázal zužitkovat gólovou přihrávku od Horáčka a otevřel skóre - 1:0.

 

Hosté ale pár minut před přestávkou srovnali. Po ztrátě míče Bečvár ve středu hřiště, přišel dlouhý balón na Dominika Žembu, který lobem překonal Kubína - 1:1.

Vedení vydrželo domácím jen minutu

Ještě na začátku druhého poločasu byli aktivnější Zásmučtí. Domácí obranu zlobil hlavně střelec prvního gólu, Dominik Žemba. Při svých akcích ale dvakrát narazil na Uhra, ale v třetím případě jeho jedovatá, přízemní střela z hranice šestnáctky jen těsně minula Kubínovu bránu. Derku po nedorozumění domácí obrany nakonec Bečvaráci o míč obrali a zakončení Sobotky po přihrávce Žemby skončilo nad bránou. Těsně vedle šibenice pálil i Chábera.

 

Po patnácti minutách převzali postupně otěže domácí borci. Obléhali Stašovu bránu jako při házené, ale nedařilo se jim vážně gólmana hostů ohrozit. Horáček po centru míč jen lehce lízl a Staš jej ukryl v náruči. V další akci se krásně uvolnil Jahoda okolo Čapka, ale na jeho přihrávku nikdo nedostal. Pořádně zakončit nestačil ani střídající Šmejkal. Uhrova střela minula vingl o kousíček, v dalším pokusu z trestného kopu pálil Uher jen do zdi.

 

Několik minut před koncem se domácí konečně dočkali. Po kombinaci Kuby s Horáčkem, vyslal posledně jmenovaný střelu na Stašovu bránu, kterou těsně před zásmuckým brankářem lehce tečoval Miroslav Černý a strhl vedení na stranu domácích - 2:1.

 

Z vedení se ale domácí radovali pouhou minutu. Na dlouhý pas za obranu si naběhl Filip Jonáš a nadvakrát překonal Kubína - 2:2.

Bečváry v penaltách neuspěly ani napotřetí

Ze značky pokutového kopu začali první Zásmučtí a střelci se pravidelně střídali v proměňování. Kubínovi sice chyběl jen kousíček, aby zneškodnil třetí či čtvrtý pokus hostů, ale nepodařilo se. Když Vanta ve čtvrté sérii selhal a Staš ho vychytal, rozhodl pátým pokusem Lindner.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: V derby jsme odehráli nejhorší zápas sezony. Byli jsme nepřesní, chyběl nám pohyb, dělali jsme spoustu chyb. Na hřišti to vůbec nevypadalo, že hraje první s posledním. Měli jsem sice více šancí, nastřelili jsme 2x tyč, ale za předvedený výkon jsme si zvítězit nezasloužili. Musím říct, že Zásmuky rozhodně nevypadaly jako poslední tým smířený se sestupem. My se musíme do příštího zápasu o 100% zlepšit ve všech herních činnostech, jinak nemůžeme pomýšlet na úspěch.

TJ Sokol Zásmuky
Martin Čapek, tentokrát hrající trenér: Derby prostě favorita nemá! Opět nám chyběli někteří hráči základu a měli jsme z utkání obavy. Domácí nás také přehrávali, ale na jejich góly jsme vždy dokázali zareagovat. Klukům děkuji za bojovnost a nasazení. Doufám, že si Bečváry postup už uhrají, protože mají kádr kvalitní a 1.B by si měli zkusit. Plno hráčů znám osobně a přeji jim to.



Sestavy


SK Bečváry
J. Kubín [-] - O. Holub [-] , M. Slezák [-] , L. Kubásek [-] (61. V. Šmejkal [-] ) , J. Uher [-] - P. Kuba [-] , P. Jahoda [-] , J. Čáslava [-] , M. Horáček [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-]

TJ Sokol Zásmuky
I. Staš [-] - J. Derka [-] , O. Chábera [-] , M. Čapek [-] , Z. Vokáček [-] , F. Jonáš [-] (90. J. Svoboda [-] ) , L. Sobotka [-] , D. Žemba [-] , P. Benda [-] , J. Lindner [-] , J. Roth [-]

ŽK: 69. J. Vanta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBELKA Jaroslav (N), ČAPEK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.