2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky dovedly k bodům dva netradiční střelci


Branky


0

V sestavě domácích se objevil kanonýr rezervy, Bedřich Novotný, a hned ve druhé minutě poslal domácí do vedení. V druhém poločase si domácí tři body pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný skóroval hned ve druhé minutě

"Dostatečně včas jsem věděl, že se budeme muset v tomto zápase obejít bez čtyř hráčů základní sestavy a to hlavně bez útočné dvojice Jedlička, Růžička", rozebíral situaci v domácím týmu trenér Petr Šafránek a pokračoval: "Ty není jednoduché nahradit. Proto jsme si již na předzápasovém tréninku vyzkoušeli způsob, jakým budeme hrát. Změnili jsme rozestavení, vyztužili jsme střed zálohy a chceme využít rychlosti našich krajních záložníků."

 

A nástup do utkání vyšel Pečeckým perfektně. Po rohovém kopu se prosadil Bedřich Novotný a poslal domácí do vedení - 1:0. Pak se hrálo střídavě na obě branky, hostům ale příliš nevycházela kombinace a tak šancí příliš nebylo. A když už se Jelínkovi podařilo vyrovnat, gól nebyl uznán pro ofsajd. Protože ani domácí nevyužili žádnou šanci, odcházely týmy do kabin s hubeným jednogólovým náskokem pro Pečky.

 

Výhru pečetil Martin Novák

Do druhého poločasu naskočil v pečeckém dresu Tomáš Jedlička, ale po prvním kontaktu s míčem musel ze hřiště dolů. Diváci mohli nadále sledovat solidní fotbal okresní úrovně. Hosté opět skórovali, ale zase z ofsajdové pozice. 

 

V pětasedmdesáté minutě se domácím hráčům povedl rychlý protiútok, který povedenou střelou zakončil Martin Novák a bylo vymalováno - 2:0. Na konci zápasu měl ještě domácí tým jednu příležitost, když hostující Michal Věříš zahrál ve vápně úmyslně rukou, viděl červenou kartu, ale pokutový kop domácí neproměnili. "Mám radost, že jsme splnili stanovenou taktiku a dovedli zápas ke třem bodům. Neproměněná penalta už mrzet nemusí", konstatoval po zápase Petr Šafránek a doplnil: "Jinak musím poděkovat Béďovi Novotnému, který když potřebujeme, tak nám jde ochotně pomoci a dnes, i když nebyl zdavotně v pořádku, tak jeho pomoc přišla již ve druhé minutě, kdy vstřelil první branku."

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: První poločas byl vyrovnaný, obě mužstva si vytvořila několik šancí, ale stav zůstal 1-0. I druhý poločas byl vyrovnaný, soupeř měl o něco více ze hry, ale do šancí jsme je nepouštěli. My jsme využívali otevřenější obrany a vytvořili jsme si několik šancí, které jsme nemohli proměnit a tak až pěkná střela Nováka nám přinesla uklidnění a tři body. Myslím že diváci viděli kvalitní zápas. Krakovany mají velmi kvalitní mužstvo, ale my jsme se na ně dobře připravili. Hráči splnili vše důležité perfektně a bylo to vítězství naši disciplinovanosti a pracovitosti. Herně jsme lepší nebyli, ale to nám nevadí a ze tří bodů máme radost především proto, že situace v tabulce se stále dramatizuje a kromě prvních čtyřech mužstev nemá nikdo nic jistého. My půjdeme zápas od zápasu a budeme chtít dále bodovat.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Nebyl to z naší strany vůbec povedený zápas. Hned ze začátku jsme inkasovali a byli jsme těžkopádní, nevycházela nám kombinace. Dali jsme sice dva góly, ale oba bohužel z ofsajdových pozic. Musíme bodovat za týden, abychom získali jistotu.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - B. Novotný [-] (68. M. Štégl [-] ) , T. Chudoba [-] , M. Materna [-] (46. T. Jedlička [-] ) , V. Lukáš [-] , L. Mužík [-] (79. V. Hrdlička [-] ) , M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] (49. T. Křivský [-] ) , M. Novák [-] , T. Plaček [-] , J. Konůpek [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Jelínek [-] , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] - J. Pospíšil [-] (65. V. Novotný [-] ) , R. Tlučhoř [-] , L. Tlučhoř [-] - T. Sixta [-] (75. J. Špinka [-] ) , A. Dostál [-] - M. Věříš [-] , L. Neruda [-]

ŽK: 76. T. Křivský . ČK: 86. M. Věříš .
Hráči zápasu: L. Mužík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HERDA Eduard - MACHÁČEK Tomáš (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.