3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyloučení nučického Kočího Jevany rozhodly


Branky


0

Po vyrovnané první půli se tento stav držel dlouho i v poločase druhém. Dvacet minut před koncem byl ale po druhé žluté vyloučen Kočí a Jevanští rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané derby na hřišti i ve skóre

"Chceme tady získat nějaké body", hlásali Nučičtí před utkáním. Ale začátek utkání vycházel lépe domácím hráčům, kteří více drželi míč na svých kopačkách a po hrubce hostující obrany se ujaly Jevany v patnácté minutě vedení, když Krutský nestačil na střelu Jiřího Kouly - 1:0

 

Ale hosté se postupně dostávali do hry a zaměstnávali obranu domácího týmu. A netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Filip Kubalík po rychlém brejku šikovným lobem překonal Řezníčka a posunul ukazatel skóre na 1:1. Do konce poločasu se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale žádné vyložené šance nepřinesla. "My jsme se přizpůsobili hře nakopávaných míčů, což není náš styl," konstatoval o přestávce domácí trenér Jan Lahoda

 

 

Hladové Nučice nedokázaly skórovat

Týmy nastoupily do druhé poloviny zápasu s vyrovnaným skóre. Hosté se zakousli aktivně do svého soupeře, přitlačili Jevanské před jejich bránu a dobrých patnáct minut je téměř nepustili na útočnou polovinu. Postupně se ale hra přece jen vyrovnala, čemuž pomohlo i vyloučení Dominika Kočího po druhé žluté kartě. A pak přišla sprcha pro hosty - v sedmdesáté čtvrté minutě svým druhým gólem v zápase Jiří Koula po rychlé akci strhl vedení na stranu domácích - 2:1

 

Stále ale nebylo nic rozhodnuto. Nučičtí cítli, že šance na body tady je. Jenže pečlivá obrana domácích nepouštěla hosty ke kvalitnímu zakončení. A tak rozhodnutí přineslo pár minut před koncem sólo Davida Janoucha zakončené gólovou střelou - 3:1. Jevany tak poskočily zpět na čtvrtou příčku a Nučice musí ještě nějaké body k záchraně posbírat, třeba hned v příštím kole proti Pečkám.

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Dlouho očekávané derby s týmem Nučic přineslo vše, co má být v zápase okresního přeboru. Do zápasu jsme vstoupili dobře. Prvních 20 minut jsme drželi míč na svých kopačkách a hráli velmi pěkný fotbal.  Od vyrovnání se hrál vyrovnaný fotbal. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a prvních 15 minut nás tlačili na naši polovinu. Pak jsme hru vyrovnali a dokázali strhnout vedení na svojí stranu. Zápas se hrál tvrdě, ale korektně. Až na zákrok hostujícíko stopera Bradáče, který se svým úmyslným likvidačním zákrokem snažil zranit našeho hráče. Nučičtí se představili jako bojovný tým a my jim v dalších kolech přejeme hodně štěstí v záchraně.

TJ Nučice
Petr Houdek - vedoucí týmu: První poločas byl vyrovnaný z obou stran, hned v 15.minutě udělala naše obrana hrubku a domácí toho využili. Poté jsme se dostali do zápasu i my a domácí obraně jsme pěkně zatápěli, čehož z jednoho brejku využil Filip Kubalík a pěkným lobem vyrovnal. Ve druhém poločasu jsme byli hladovější po gólu, ale domácí obranu jsme nemohli překonat. Poté se hra vyrovnala a v jedné z útočných akcí šli domácí do vedení. To už jsme hráli v deseti, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Dominik Kočí. Následný tlak domácí s velkým štěstím ustáli a ve hře vabank rozhodli na konci utkání svým třetím gólem. Za tento výkon jsme si body určitě zasloužili.



Sestavy


FC Jevany
P. Řezníček [-] - Z. Čechák [-] , R. Krejčík [-] , J. Chaloupka [-] - P. Krákora [-] , T. Novák [-] (60. R. Krejčík [-] ) , J. Bečvařík [-] , V. Machek [-] - L. Sochůrek [-] (46. M. Pacourek [-] ) , D. Janouch [-] (86. M. Moravec [-] ) , J. Koula [-] (76. M. Matuška [-] )

TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Vedral [-] , P. Bradáč [-] , D. Kočí [-] , M. Šulc [-] - L. Kulhavý [-] , P. Nevšímal [-] , M. Chromý [-] , J. Novák [-] - J. Hervert [-] (54. A. Stárek [-] ) , F. Kubalík [-]

ŽK: 31. V. Machek - 14. M. Šulc , 33. J. Novák , 40. P. Bradáč , 43. D. Kočí . ČK: 71. D. Kočí .
Hráči zápasu: Z. Čechák , V. Machek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.